cabaniero Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Bierz Dukata... wcale nie musisz go serwisować w autoryzowanym serwisie...dobry mechanior jeśli naprawi Yamahę to powinien naprawić i Ducati... a w dobie globalizacji, internetu itp itd zaopatrzenie w części nie powinno stanowić większego problemu... XJ to dobry motocykl, ale totalnie bezjajeczny... i oka nie cieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Jesli wybor miedzy tymi dwoma to ukat jak najbardziej, bo ta yamaha nie jest w zbyt dobrym stanie i do tego strzelona na 99%. Juz byla opisana w innym temacie. Porozgldaj sie za innymi modelami rowniez, wtedy bedziesz mial wieksze rozeznanie co Ci sie podoba najbardziej. Dukata moze ciezej pozniej sprzedac, ale cieszy oko duuuzo bardziej niz ta XJ. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pracocholik Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Ja mając na względzie części polecam Yamahę i wcale nie dlatego że sam jestem jej użytkownikiem ale dlatego że miałem nietypowe moto i części zciagane z E- baya są zarombiście drogie oczywiście te orginalne często musiałem sprowadzać z Niemiec koszt transportu niejednokrotnie przekraczał wartość części, co za tym idzie zdecydowanie polecam Yamahę ale czy koniecznie tą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja mając na względzie części polecam Yamahę i wcale nie dlatego że sam jestem jej użytkownikiem ale dlatego że miałem nietypowe moto i części zciagane z E- baya są zarombiście drogie oczywiście te orginalne często musiałem sprowadzać z Niemiec koszt transportu niejednokrotnie przekraczał wartość części, co za tym idzie zdecydowanie polecam Yamahę ale czy koniecznie tą? No nie da się ukryć, że od praktycznej stronki kolega ma jak najbardziej rację. Biorąc to pod uwagę nawet bym sie nie zastanawiał nad wyborem. Czasem jednak się zdarza, że coś nam wpadnie w oko i za diabła nie jesteśy w stanie przestać o tym myśleć i zejść na inny tor. Ja tak miałem i kupiłem Triumpha. Zobaczymy czy był to celny strzał. Póki co jest zajebiście. Wybór jednak należy do kolegi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi