DEJAY Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Ja standardowo: HAPPY BIRTHDAY .......MARKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 100 lat i zawsze o jeden więcej! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 khem... ten tego. Marku, najlepsze zyczenia z okazji Twego swieta - nowych akwarelek na pomalowanie kunia diz! To co było nie osiągalne wczoraj, masz w zasięgu reki dziś ;) dlatego ZYCZE CI KOCHANY MEŻU, byś SZCZĘŚLIWIE NAMALOWAŁ tymi AKWARELKAMI MOTOCYKL, który ostro W..arczy i pięknie R..yczy :smile: :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 To co było nie osiągalne wczoraj, masz w zasięgu reki dziś ;) dlatego ZYCZE CI KOCHANY MEŻU, byś SZCZĘŚLIWIE NAMALOWAŁ tymi AKWARELKAMI MOTOCYKL, który ostro W..arczy i pięknie R..yczy :smile: :) ;) Witam! Dziękuje bardzo wszystkim moim znajomym i mojej kochanej żoneczce za pamięć. Nawał pracy pozwolił dopiero teraz odczytać Wasze życzenia. Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Witam! Dziękuje bardzo wszystkim moim znajomym i mojej kochanej żoneczce za pamięć. Nawał pracy pozwolił dopiero teraz odczytać Wasze życzenia. Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam. witaj Mareczku WSZYSTKIEGO NAJWSPANIEJSZEGOPOZDRAWIAM I DO ZOBACZENIA :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mamut Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Dla Wszystkich moich znajomych i tych nieznajomych też z "Halo Szczecin" serdeczne życzenia świąteczno-noworoczne. Bezpiecznego i udanego sezonu 2007. :icon_mrgreen: MamutDodatkowo życzenia dla Marka-sorry że trochę spóźnione :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Konrad :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego,więc życzę Ci wszystkiego najlepszego,nadziei w sercu, wiary w samego siebie,trafnych zrządzeń losu,ile gwiazd na niebie,wielu wrażeń i morza radości,spełnienia marzeń i bezkresnej miłości,szczęście w swe ręce łap każdego dniażyczę Ci tego... Ja :crossy: :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Konrado!!! Tak na Święta???Wszystkiego Najlepszego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Konrad :cool: :clap: Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego,więc życzę Ci wszystkiego najlepszego,nadziei w sercu, wiary w samego siebie,trafnych zrządzeń losu,ile gwiazd na niebie,wielu wrażeń i morza radości,spełnienia marzeń i bezkresnej miłości,szczęście w swe ręce łap każdego dniażyczę Ci tego... Ja :clap: :) Skolinko tak pieknie to napisalas ze jezeli pozwolisz ja rowniez sie podpisuje i zycze KONRADOWI samych :lalag: :lalag: :P :crossy: I WSZYSTKIM NA TE SWIETA ZYCZE BY TO O CZYM MARZYLI SIE SPELNILO, A TO CO KOCHAJA ICH BYLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Skolinko tak pieknie to napisalas ze jezeli pozwolisz ja rowniez sie podpisuje i zycze KONRADOWI samych ;) :lalag: :wink: :wink: I WSZYSTKIM NA TE SWIETA ZYCZE BY TO O CZYM MARZYLI SIE SPELNILO, A TO CO KOCHAJA ICH BYLO nasza rodzinka takze sie dołacza do tych pieknych słowek-NAJLEPSZEGO ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 wszystkiego najlepszego dla NASZEJ KOCHANEJ CORECZKI DOMINIKI ktora w SYLWESTRA skonczyła nastepny młody roczek :) KOCHAM CIE MOJA CORECZKO I OBY KOLEJNE LATKA TWOJEGO ZYCIA UPłYNEłY W CIAGłYM USMIECHU I RADOSCI DNIA CODZIENNEGO TATA Z MAMUSIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 no znow ja!z okazji urodzinek mojej zonki ZANETKI WSZYSTIKIEGO NAJLEPSZEGO I NAJWIEKSZEGO :crosy: pozostacacy na stanowisku u boku MEZULEK JACEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Joł Żana...... Wszytskiego NAJ i oby DWOJE oczu Ci slużyło przez reszte życia :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Dla Ciebie ode mnie wszystkiego najlepszego z okazji Twoich urodzin spełnienia marzeń i pięknych chwil życzy... Skolinka i Mikoch....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Sto Lat Żana :icon_idea: :) :) :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi