Vatzeque Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Tak zacząłem czytać ten topic i dostałem głupawy na moim GSie dwa dni temu :(Ciemno było, to nie jestem pewien czy spaliłem laczka, stojąc na czerwonym.Stoję okrakiem, jest 1ka, sprzęgło na maks, wkręcam 4-5 tysięcy puszczam sprzęgło, że koło już dostaje ciągu, tylko nie wiem czy się kręciło :evil:Czy dobrze robię? Można je puścić wolno? Czy trzeba szybko, żeby sprawa zadziałała? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 młoda blondzia wpadła na genialny pomysł,ze wyjdzie za starego dziada, zajedzie go w noc poślubną i odziedziczy kasę... jak postanowiła tak wcielać w życie zaczęła. znalazła 'ofiare',zbałamuciła dziadka, ślub był... panna młoda zacierajac łapki lezy w wyrku i czekając na oblubieńca mysli sobie- "jeszcze tylko 15min i karaiby"... wchodzi małżonek:przyrodzenie do kolan, na nim odpowiedni kondomik, w uszach stopery a na nosie klamerka...-ale co to? po co Ci to? - pyta zdumiona blondi.-są 2 rzeczy na świecie, których nie mogę znieść-odpowiada starszy pan- są nimi: kobiecy krzyk i smród palonej gumy... :evil: :lalag: :biggrin: :crossy: hhehehehehhehehehhehehehehehhehe :( :evil: :evil: ale sie usmiałem :wink: :cool: Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Tak zacząłem czytać ten topic i dostałem głupawy na moim GSie dwa dni temu :icon_razz:Ciemno było, to nie jestem pewien czy spaliłem laczka, stojąc na czerwonym.Stoję okrakiem, jest 1ka, sprzęgło na maks, wkręcam 4-5 tysięcy puszczam sprzęgło, że koło już dostaje ciągu, tylko nie wiem czy się kręciło :)Czy dobrze robię? Można je puścić wolno? Czy trzeba szybko, żeby sprawa zadziałała? na pasach przy tych obrotach gsem przypalisz :P w innym wypadku- nie :icon_mrgreen:. potrzeba przynajmniej 6k. zeby gsm przyjarac normalnie, trzeba dobrze rozgrzać przód, obciążyć go odciązając tył i raczej 6-7k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 na pasach przy tych obrotach gsem przypalisz :) w innym wypadku- nie :P. potrzeba przynajmniej 6k. zeby gsm przyjarac normalnie, trzeba dobrze rozgrzać przód, obciążyć go odciązając tył i raczej 6-7k.Próbowałeś, powiadasz... :icon_razz: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Próbowałeś, powiadasz... :) jak wszyscy to wszyscy :P. a tak bardziej poważnie- zmienialem oponkę pare k km temu :icon_razz: aaa i najważniejsze w sumie- trzeba dobrze rozgrzać silnik i potem profilaktycznie go schłodzić(byle nie zimną wodą :icon_mrgreen: ) jezdząc sobie. Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez awful Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi