cubix Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) jak wyżej. CZy motorowerem mogę poruszać się po ścieżce rowerowej, lub po chodniku? prosze o odpowiedz bo kiedy zadała mi to pytanie moja mama zatkało mnie :) sam w końcu nie wiedziałem co jej odpowiedzieć :wink: pozdro ;) :( :clap: Edytowane 31 Lipca 2006 przez MOTO><CUBIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) poszukaj, był niedawno temat: wolno, a jeśli ścieżka jest poprowadzona wzdłuż jezdni - to nawet motorowee musi jechać po ścieżce, a nie jezdnijsz ps. aha, po chodniku, to zdaje się do 10 roku życia rowerkiem, albo jeśli przepisy zabraniają poruszania się po jezdni (np chodnik przy drodze szybkiego ruchu... jeśli coś takiego by się pojawiło) Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez jeszua Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Motorowerem nie wolno jezdzic po chodniku lub sciezce rorowerowej - bez wzgledu na okolicznosci, szerokosc drogi i natezenie ruchu. Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 no dzieki chłopaki. Teraz wiem co powiedziec mamie :lalag: temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 no dzieki chłopaki. Teraz wiem co powiedziec mamie :lalag: temat do zamknięciaSłyuchaj się Spec - prawnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi