zysio Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 siema mam taki problem ze moja apka ma skrocona koncowke tlumika i chyba w niej nic nie ma bo wyje jak po**bana a chcial bym zeby byla troche cisza czym najlepiej ja uszczelnic ? ja myslalem o wacie szklanej tak mi mowili ale dobry pomysl to bedzie? ;) :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 sa specjalne sznurki chyba asbestowe do uszczelniania tłumików . ja na łączeniu tłumika i rury wydechowej wsadziłem gruba skóre i wszystko jets okey...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 wsadź ponawiercaną rurkę odpowiedniej średnciy i do okoła tej rurki napchaj waty szklanej...powinno być ciszej...u mnie było :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 tak jak napisal gajos a do uszczelnienia sznurek azbestowy lub sylikon do 360ja akurat uszczelinilem wlosiem do hydraliki i przesmarowalem to smarem i simson byl bardzo dobrze uszczelniony:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi