Fokary Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Witam... Na wstępie chciałem przeprosić jesli mój temat umieściłem nie w tym dziale... A mam następujący problem... szukałem na internecie z marnym skutkiem... A mianowicie szukam jakiegoś projektu lub dokładnego opisu jak zrobić stelaż na sakwy do Hondy Steed ... Z góry dziękuje za jakie kolwiek wskazówki oraz pomoc :clap: ... Pozdrwawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) I tu jest maly problem, bo od dluzszego czasu rowniez rozgladam sie za stelazami do Shadow vt600, duzo myslalem jak je wykonac, ale bez efektow. Sprawe komplikuje centralny amortyzator i tylni wahacz zrobiony na ksztalt sztywnego zawieszenia. Bylbym bardzo wdzieczny za jakies inforamcje na ten temat. PrD Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez Preedom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 nie rozumiem... 13sek z google i jest: http://www.renban.free-25.de/Milivoj_VT600.jpgw czym problem?jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) Poprostu swietny link... takich wiecej, dziekuje za zainteresownie. P.S Czy ten stelaz jest przymocowany do kierunkowskazu i tylnego podnozka? Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez Preedom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi