Lovtza Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Zapraszam wszystkich do obejrzenia 200 zdjęć z III rundy MMP na torze w Brnie. http://www.scigacz.pl/Tor,Brno,MMP,fotorel...,2006,2134.html Już wkrótce zdjęcia z MMP Tor Most. Cytuj Ścigacz.pl - www.scigacz.pl | California Superbike School w Polsce - www.sbkschool.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 oj tak.. fajne foty , nie ma to jak dobre pochylenie w winklu , hehe. spoko zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elbarto Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Impreza była fajna, warto było się wybrać.Do Mostu też miałem jechać, ale w ostatniej chwili padła mi w firmie klima w serwerowni i weekend poświęciłem na szukanie firmy, która założyła nowe chłodzenie. Takie życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Swietne zdjęcia :( aż się miło zrobiło :clap: chwilowo jestem bez moto to zawsze lubię choć pooglądać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 po takiej dawce zaraz na jazde zbiera :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławoj Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 dwa słowa -super fotki- :wink: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Fotki doskonale,ale trzeba to zobaczy na zywo.......nie ma nic lepszego!!!!!!!! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi