micza 125 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Może u Ciebie jest inaczej, w każdym razie w Poznaniu tak jak napisałem, trzeba się troche na chodzić, ja jak zdałem A+B to też zadowolony wybiegłem z wordu i nawet nie przyszło mi do głowy że musze odrazu płacić, niestety okazało się że jest inaczej i się troche nabiegałem, byłem zły że Bandyta stoi i się marnuje a ja bez tego głupiego papierka nie moge go użyć żeby to pozałatwiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 :icon_twisted: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zobaczymy, ja i tak bede w domu dopiero we wrzesniu wiec mi wszystko jedno. Jeszcze raz dzieki za gratulacje i pomoc :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlekosh Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) congratulejszon :P Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez mlekosh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi