kris02 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 No również przyłączam się do gratulacji :clap: ;) To teraz szerokiej drogi życzę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Dzieki wszystkim! Agabusa zbij stres bo bedzie kiepsko :clap: To najbardziej wykancza, eh ale dasz rade! ;) A wiecie moze czy za odebranie prawka płaci sie przy odbiorze po 2 tyg. czy juz teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 tak jest ayli :( na Mad moto girls przed chwilka zobaczylam twoj post ale tutaj ci pogratuluje ;) waze ze na motocykl za pierwszym razem zdalas :clap: Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Gratuluje!!! Powiedz ile takie prawko na AiB kosztuje teraz? Pozdro i jeszcze raz gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia* Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Gratulacje! Ja miałam egzamin 28 lipca i też zdałam, z tym że prawko na B mam już od 7 lat. Wydaje mi się że dzięki temu mogłm się skupić na technice jazdy a nie przepisach i takich tam pierdołkach. Tym większe gratulację dla Ciebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zalezy gdzie...U mnie było tak: Kurs jazdy:A - 1000złB - 1400złBadania i np.zdjęcia - ok.50-60zł Egzamin:A+B = prawie 300 zł no i pózniej znowu za praktyczny B - chyba 122zł Czyli łacznie prawie 3 tys. zł. PS: Sylwia dzięki za uznanie :clap: Byłam sie przed chwilą dowiedziec w Starostwie jak jest z odbiorem prawka. Płaci sie przy odbiorze i czeka sie ok.3 tyg. Jesli nie bede mogła odebrac w tym czasie, to prawko czeka na mnie ;) albo pisze upoważnienie i tata mi odbierze :( Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X-Man Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 No niestety mi się nie udało wszystko za pierwszym razem. Ale zawsze jedno chociaż zdasz i jest do przodu :lalag:A tak BTW to zdawałam w Gorzowie Wlkp. No to pogratulować. Ja też zdawałem w Gorzowie i też razem obydwie kategorie ale niestety B zdałem dopiero za 3 razem (nerwy mnie zjadały na placu) a "A" za pierwszym jako jedyny z grupy :) PzdrPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Moje GRATULACJE :lalag: :) :) Szerokości na drodze POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławoj Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 gratuluję :) :lalag: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Kurcze mam to wkońcu za sobą. 12.07 miałam pierwszy egzamin i 2 kategorie w jednym dniu. Straszny stres, ale zaszłam bardzo daleko. Zdałam testy, plac i pod koniec jazdy na mieście nerwy puściły :) Oblałam na B, ale pózniej pięknie zdałam A. Poprawka na B była dzisiaj. Tym razem egzaminator nie stresował mnie specjalnie, a ja podeszłam do egzaminu dosc obojetnie. Bez stresu od razu lepiej. Pochwalił moją jazde na koniec i za ok.2 tyg prawko do odebrania! ;) Wg mnie to wielki sukces zdac tak szybko prawko na 2 kategorie przy takich wymaganiach i egzaminatorach. Wszystkim zdającym życze powodzenia na drogach i z trafieniem na egzaminatora. Najwazniejsze to powtarzac sobie: 'Tylko spokojnie...dam rade :)' Pozdrawiam!aylie Nio gratuluje!!! Ja zdałem za 2 razem ale samochód i motocykl :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Gratuluje. Najbardziej boje sie placu na auto :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 moje gratki :-) ja zdalem za 1 razem wszystko, ale najbardziej obawiałem się placu na moto ponieważ motocykl był inny niz ten kursowy i była z niego straszna padaka, ale dałem rady :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Gratulacje, a co do odbioru i opłaty za prawko to musisz w wordzie opłacić 72 zł i potem z tym kwitkiem iść do urzędu komunikacji i dopiero wtedy oni zaczną procedure wyrabiania, no i przy odbiorze znaczki skarbowe za 6 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 No nie mów ze az takie zamieszanie? :o Ehh, mi babka w Starostwie powiedziala ze płace przy odbiorze, czyli chyba u nich w starostwie...Poza tym pytałam sie instruktora i gdybym miala wpłacac cos w wordzie to by mi chyba powiedzial, ale juz zgłupiałam :icon_mrgreen: Musze sie dowiedziec dokladnie... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 gratulacje pozostaje życzyć bezpiecznej jazdy !!! SZEROKOŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi