piotr130872 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Dzięki za odpowiedzi.Czy jeszcze ktoś mógłby potwierdzić to że silnik w tym motocyklu może jeździć na benzynie bezołowiowej. Niestety spotkałem się z kilkoma sprzecznymi opiniami na ten temat i dlatego pytam tutaj. Poprzedni właściciel od którego kupiłem motocykl też nie miał pewności i dlatego dolewał dodatek potasowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervus Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam. Może ktoś tu jeszcze zagląda i doradzi. Od tego sezonu jest szczęśliwym posiadaczem Kawy 454 LTD. Moto jest w wersji bobber i daje / dawało mi wiele frajdy. Niestety od ponad tygodnia moto stoi i odmawia współpracy. Nie chce zapalić. Paliwo/gaźniki ok, prąd ok. Nie pali. Wszystko wydaje się być w porządku. Nie sprawdzona kompresja (brak przyrządu). Wygląda mi to na podwieszony/uchylony zawór. Może ktoś pomóc w diagnozie i wspomóc radami? Można też tylko dodać otuchy . Mój łobuz Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez Nervus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi