bartusdr Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Szukam sklepu internetowego z akcesoriami do odzieży Alpinestars, chodzi mi dokładnie o ślizgi do butów i do kombi na kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 przeszukaj ebay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 29 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 przeszukaj ebay amerykański i niemiecki juz przeszukałem i nic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Intermotors? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 4bikes.pl - gościu, właściciel (?) był nawet tu zalogowany... handlował na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Odezwij się na PW. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 A ja bezskutecznie poszukuję pokrowca na kombinezon Alpiny, przeszukałem już wszystko, nawet jeśli ktoś miał taki w ofercie to nie było go na stanie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Bartus ty osiole :icon_rolleyes: przeciez tam gdzie ci kask kupilem maja wszystkie tego typu pierdoly do Alpiny. Ja tam wszytsko kupuje! jak ktos bedzie zainteresowany to moge podac nr gg goscia z tego sklepu - siec Intermotors. W Poznaniu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi