Bart3z Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 ale to co Wy za osiemnastki macie ze jedziecie moto?? ja zawsze albo jestesm podwozony albo z buta a jak wracam nawet niewiem :)Ja tak samo, bo się boję o moto :banghead:Pozatym można wypić trochę wtedy :buttrock: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) bym wził kija i mu sklepał mache tak jak to zrobił mojej kochanej etce :*Ja bym to najpierw zrobil;) chociaz potem jak bym zgłosil to na mendy to mógł by byc niezły problem jak by powiedzial ze mu sklepałem maskę:). Najlepiej było korzystac z imprezy. był podpity nic nie widzial mozna by mu bylo strzała zasadzic:D hehe nie ale tak na serio to tak jak wyżej. Jaka policja jest taka jest ale zgłosic musisz jeżeli chcesz coś dalej działac. Potem to juz kwestia świadków. Trzymaj się i życzę powodzenia face liftingu twojej yamaszki! W koncu jakas sprawiedliwosc musi byc, nawet w Polsce! Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez mati_mot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Heh. Powiem tylko tyle. Zero świadków, nikt nic nie widzial, nikt nic nie slyszal i nikt nic nie wie :) Moze to krasnoludki ? Policja nic nie jest w stanie zrobic :buttrock: Koleś ktory wtedy rozmawiał z innym o tym ze "fajnie mi ktos moto roz*ebał " ma świadkow, ze byl wtedy gdzie indziej. Faktycznie - trzyma sie to kupy. Jak sie okazało sam jezdzi tez na moto i nawet starał się pomoc w znalezieniu sprawcow.W miedzyczasie smigam juz na moto. Czesci do uratowania zostały uratowane, a pozostałe zamowione nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi