szymek Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 WITAM DOSTAŁEM PROPOZYCJE ABY ZAPROSIC WSZYSTKICH CHETNYCH LUDZI MOTO I MIŁOSNIKOW NA ZLOT W STEPNICY nad zalewem szczecinskim -TYLKO NIE WIADOMO CZY SA CHETNI????????SA NARAZIE WSTEPNE ROZMOWY Z ORGANIZATOREM KTORY CHCIAŁBY WIEDZIEC CZY JEST ZAINTEESOWANIE TA IMPREZA W PODANYM TERMINIE18-20,08,2006GWARANTUJE DOBRA ZABAWE,POLE NAMIOTOWE,SANITARIATY(MOZE NAWET PRYSZNIC)MAJA BYC KOSZULKI,BLACH ITP.(CI CO BYLI JUZ NA MIEJSCU TO ZNAJA STEPNICKA GOSCINNOSC)TAK WIEC CZEKAM NA ODPOWIEDZ!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 powiem tak dopiero dzis mam mozliwosc napisania ,jestem po rozmowie z organizatorem i dokładnie WIEM ZE ZLOT BEDZIE Z WIELKA POMPA W TERMINIE 18-20 08 2006JAK SA JAKIES PYTANIA PODAJE TELEFON DO ORGANIZATORA STASIU 0502 562 349 DZIEKUJE ZA ZAINTERESOWANIE :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ja na ten termin odpadam niestety.... A 18 jest slub Spleya... paradka bedzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ja na ten termin odpadam niestety.... A 18 jest slub Spleya... paradka bedzie....no to super zabierajcie cała paradke do STEPNICY bedzie fajnie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 kurna, będe musiał urodzinową bibe przełożyć z 20... trudno, będzie podwójne :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 kurna, będe musiał urodzinową bibe przełożyć z 20... trudno, będzie podwójne :icon_rolleyes: no to bedzie super zabawa ;) wiem ze nasz pan ORGANIZATOR jak zwykle stanie na wysokosci zadania i tak jak mowi ZLOT BEDZIE Z WIELKA POMPA kto chce sie przekonac z jaka to nic prostszego jak sie tam pojawic ;) my i nasz Kardan SZCZECIN bedziemy :) wiec do zobaczenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Myślę że nie omieszkam się nie pojawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) Myślę że nie omieszkam się nie pojawić no to juz za chwilke nasz zlocik :icon_razz: Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 już nie moge sie doczekac tego . Mam nadzieje że pogoda bedzie udana dla nas. I pobawimy się na maxa :buttrock: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelek Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 już nie moge sie doczekac tego . Mam nadzieje że pogoda bedzie udana dla nas. I pobawimy się na maxa :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:Przypominam Wszystkim o II Zlocie Motocyklowym w Stepnicy 18-20.08.06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Przypominam Wszystkim o II Zlocie Motocyklowym w Stepnicy 18-20.08.06 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=51529&st=100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=51529&st=100no to juz tydzien i zlocik-ale bedzie fajowo :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 WITAM DOSTAŁEM PROPOZYCJE ABY ZAPROSIC WSZYSTKICH CHETNYCH LUDZI MOTO I MIŁOSNIKOW NA ZLOT W STEPNICY nad zalewem szczecinskim -TYLKO NIE WIADOMO CZY SA CHETNI????????SA NARAZIE WSTEPNE ROZMOWY Z ORGANIZATOREM KTORY CHCIAŁBY WIEDZIEC CZY JEST ZAINTEESOWANIE TA IMPREZA W PODANYM TERMINIE18-20,08,2006GWARANTUJE DOBRA ZABAWE,POLE NAMIOTOWE,SANITARIATY(MOZE NAWET PRYSZNIC)MAJA BYC KOSZULKI,BLACH ITP.(CI CO BYLI JUZ NA MIEJSCU TO ZNAJA STEPNICKA GOSCINNOSC)TAK WIEC CZEKAM NA ODPOWIEDZ!!!!!!! Witam!jak moje malenstwo wreszcie wyjedzie na nowej feldze to dolacze do was. Pewnie nie dostane "przepustki" na noc ale na dzionek wpadnez checia jesli zaproszenie jest aktualne. Jaki bedzie koszt tej wyprawy? Pzdr dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Witam!jak moje malenstwo wreszcie wyjedzie na nowej feldze to dolacze do was. Pewnie nie dostane "przepustki" na noc ale na dzionek wpadnez checia jesli zaproszenie jest aktualne. Jaki bedzie koszt tej wyprawy? Pzdr dla wszystkich JAK NAJBARDZIEJ WSZYSTKO AKTUALNE ,WJAZD MA KOSZTOWAC ALBO 20ZŁ ALBO ZA DARMO TEGO JESZCZE NIE WIEM I ORGANIZATOR TEZ ,DOPIERO W CZWARTEK SIE DOWIEM I DAM ZNAC ,ALE ZAPRASZAMY WSZYSTKICH :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 JAK NAJBARDZIEJ WSZYSTKO AKTUALNE ,WJAZD MA KOSZTOWAC ALBO 20ZŁ ALBO ZA DARMO TEGO JESZCZE NIE WIEM I ORGANIZATOR TEZ ,DOPIERO W CZWARTEK SIE DOWIEM I DAM ZNAC ,ALE ZAPRASZAMY WSZYSTKICH :D http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...79entry697579 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi