hondacube Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Grucu nie chce Cie martwic ale ostatnio jezdzilem bez dokladnej regulacji skladu mieszanki to przy wykreceniu na trzy obroty palil mi ok. 10L na stowe :lalag:pozdroKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUCU Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 według mnie to całkiem fajny motocykl. Jak miałem 17lat to jeździłem na CB250 i to była maszyna :lalag:teraz wiadomo, ze na dzisiejsze standardy to kiszka, ale ma urządzenie coś w sobie.Po kupnie zrobiłem silnik od nowa, lakier, nowe obszycie kanapy - skórzane, nowe manetki, opony itp.Jestem bardzo zadowolony w tego motocykla.A co do spalania to zobaczymy. Oczywiście muszę zrobić kilkaset kilometrów i sprawdzić jak dużo pali. dzieki wielkie Panowie za porady.Pzdr. i zyczę bezpiecznego podróżowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondacube Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 nie no, jasne ze to fajny motocykl! chociaz technicznie coraz bardziej odstaje od tzw. "standartu", wg mnie szczegolnie jezeli chodzi o hample.ale jakby mnie ktos zapytal za jaki motocykl bym ja zamienil to bym odpowiedzial ze wylacznie CB750 Four albo CB 400F, podobno Soichiro Honda az do smierci twierdzil ze to najbardziej udany motocykl w historii firmy.te stare Hondy maja w sobie cos... pozdroKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek198 Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Witam panowie może wy mi pomożecie mam hondę cj 250T może ktoś ma schemat lub mi pomorze ustawic rozrząd w mojej nowej maszynie wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi