danielbaldi Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 WITAM MAMM TAKI SOBIE DYLEMAT ,MAM TERAZ CBR 600 F2 I ZAMIERZAM ZMIENIC JA NA YAMAHE R1 JAK WIECIE COS NA TEMAT TEGO MOTOCYKLA TO PISZCIE BEDE BARDZO WDZIECZNY.INTERESUJE MANIE ZALETY I JESZZE BARDZIEJ WADY TEGO MOTOCYKLA PISZCZIE WSZYSTKO CO O NIEJ MYSLICIE I MOZE JAKIES RADY ZEBY COS INNEGO KUPIC ZA PODOBNA CENE POZDRAWIAM SERDECZNIE NERKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 WITAM MAMM TAKI SOBIE DYLEMAT ,MAM TERAZ CBR 600 F2 I ZAMIERZAM ZMIENIC JA NA YAMAHE R1 JAK WIECIE COS NA TEMAT TEGO MOTOCYKLA TO PISZCIE BEDE BARDZO WDZIECZNY.INTERESUJE MANIE ZALETY I JESZZE BARDZIEJ WADY TEGO MOTOCYKLA PISZCZIE WSZYSTKO CO O NIEJ MYSLICIE I MOZE JAKIES RADY ZEBY COS INNEGO KUPIC ZA PODOBNA CENE POZDRAWIAM SERDECZNIE NERKA Wszystko zostało już kiedyś napisane... poszukaj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Kupuj R1 albo GSX-ra 1000 bo sie mowi że R1 dla dresa i że każdy ją ma a tak naprawde wszyscy jeżdza na CBR 929 i 954.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi