siepek3 Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 wlasnie czekam na dstaw mojego nowego sprzeciku z niemiec- F650 GS DAKAR 2000rok (nowszy model) i mam pare pytan prosze o jakies nawet krótkie odpowiedzi 1. jakie sa koszty i procedury rejstracji?? 2. sa tam juz troche dojechane klocki hamulcowe gdzie i w jakich cenach mozna kupic (nie mam w poblizu zadnego salonu bmw) ale nie musza byc oryginaly no i tez nie jakies tandety3. co jest najbardziej awaryje?? 4. ogólnie jak sie sprawdza ten motorek 5. chcialbym od razu po sprowadzeniu zrobic jakis maly serwis jakie powinienem zalac plyny oleje itp?? 6 ile srdnio pali takie cos , chcialbym informacje z praktyki bo dane producenta juz znam:) 7 na jakim paliwie najlepiej sie jeździ?? to chyba narazie tyle zobaczymy jak bede mial pod domem cos moze jeszcze popytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 [1. jakie sa koszty i procedury rejstracji?? A może by tak najpierw skorzystać z wyszukiwarki?No dobra , pierwszy raz wybaczam :) tu masz link do tematu o kosztach i procedurach rejestracji :http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...96entry674496 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siepek3 Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 dzieki to pierwsze mozna juz ominac bo przed chwila juz znalazlem :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi