Pompka Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 co do tych koncowek made in tajwan to gdzie takie ustrojstwa sprzedaja bo ja nie slyszalem nigdy Wszystkie Moto Bazary i allegro (jak by coś moge wystwić odpowiednią aukcję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golbik Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Ja mam VT600 i nóżka wyłącza silnik. Nie jestem pewien, ale chyba niektóre miały taką blokadę, że na jedynce i stopce dopiero przy puszczaniu sprzęgła gasł silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwka891004 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Siemka!!Ja też mam Honde Shadow 600 i jestem z niej bardzo zadowolony!Naprawde zajefajny ten motorek jest i nie ma co narzekać.Dobrze się jeździ no po prostu klasa sprzęt!Polecam innym jego kupno na prawde warto Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woolfgard Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Mi się jeździ super. Co do tego, że dla większych ludzi jest za mała to się nie zgodzę. Mam 190 cm i 97kg, wystarczyło tyko wysunąć podnóżki, założyć dragbara i jest ok. Poza tym to naprawdę wdzięczny motor do przeróbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@rolrider Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) Siema ;) :biggrin: Jestem posiadaczem Shadowki ... 600 wersja USA 4 biegi... z przebiegiem 1940mil aktualnie 2340mil rocznik 97 i mieszczę sie w spalaniu 4-5l na 100km.Motocykl został sprowadzony od starszej kobiety która bardzo mało nim jeździła i jestem drugim właścicielem, a jak to w USA wilgoć i gaźniki były do czyszczenia... po za tym wszystko ok... 100-120km/h prędkość przelotowa. Bardzo dobrze jeździ mi się nim po mieście... tak samo dobija mi tył jak wam;) czyli taka wada motoru ale idzie sie przyzwyczaić.... Jak na razie 140km/h jechałem nią nawet tego nie czułem ale była równa droga... i połowa Listopada... to i tak dobrze... Ogólnie spoko motorek dala początkujących... no i łańcuch to 600 to jeszcze da sie przeżyć. Jak ktoś wspomniał że świszczy mu przy dużej prędkości silnik to nie wiem mi tylko świszczy jak puszcze gaz na biegu tak to nie odczuwam tego ... a co do wzrostu i wagi to troszkę mną miota przy wietrze 67kg 186 wzrost.... Edytowane 1 Marca 2008 przez K@rolrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 ... 67kg 186 wzrost.... z calym szacunkiem ale Ty chyba masz anoreksje... powinines wazyc ok. 15 - 18kg wiecej niz teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@rolrider Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Sorry ... ;] 76kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Sorry ... ;] 76kgjuz lepiej ale i tak szczuplak z Ciebie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@rolrider Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Poważanie ;] ale miota mną a nie motorem .... ;/ jak jest wiatr większy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włoszku Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Heh, młody jesteś. Jeszcze przytyjesz :crossy: Ja mam 74kg przy wzroście 170cm i jakoś nie odczuwam nadwagi, ale jak narazie to mi to w barach i klacie siedzi, a nie dzieki Bogu w brzuchu, co jest bolączką wielu motocyklistów :lapad: Co do Shadoweczki, bardzo lubię ten motocykl, rozmiarowo idealnie mi pasuje i fajnie zbiera na dolnych biegach. Mam wersje USA z '99, ktora o wiele bardziej podoba mi sie od tej europejskiej. Belgu, pamiętasz, rok temu gdy kupowałem Shadowe, radziłem się CIebie, żebyś mi cos powiedzial o tym moto. Po roku użytkowania zgadzam się z Tobą co do tych dwóch mankamentów: Brak 5-tki na dluzszych trasach jest dość odczuwalny, no i bak mogłby być chociaz ze 4 litry większy, no ale z tym da się żyć. Ten sezon planuje jeszcze pojezdzić, bo moto jest w świetnym stanie i niewiele ma przejechane, ale na nastepny trzeba czegoś większego poszukać, taki już ten światek. Ale w swojej klasie VT600 jest na pewno jednym z lepszych moto, a już na pewno ma najpiękniejsza linie. Polecam :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Belgu, pamiętasz, rok temu gdy kupowałem Shadowe, radziłem się CIebie, żebyś mi cos powiedzial o tym moto. Po roku użytkowania zgadzam się z Tobą co do tych dwóch mankamentów: Brak 5-tki na dluzszych trasach jest dość odczuwalny, no i bak mogłby być chociaz ze 4 litry większy, no ale z tym da się żyć.No bak zdecydowanie moglby byc wiekszy... 220 km to w zasadzie max jaki mozna osiagnac na trasie bez tankowania. Raz zajechalem na stacje i jak nalalem do pelna to sie zdziwilem bo dystrybutor pokazal 12 L :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włoszku Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Raz zajechalem na stacje i jak nalalem do pelna to sie zdziwilem bo dystrybutor pokazal 12 L :icon_biggrin: Nieźle! Jak narazie to najwiecej pokazało mi coś ponad 10L, ale w tym sezonie mam zamiar sprawdzic ile km mi pociagnie na baku, wiec planuje go wysuszyć. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Nieźle! Jak narazie to najwiecej pokazało mi coś ponad 10L, ale w tym sezonie mam zamiar sprawdzic ile km mi pociagnie na baku, wiec planuje go wysuszyć. :buttrock:jestem przekonany, ze jak jazda poza miastem bedzie spokojna, nie bedzie zbyt silnego wiatru w szybea motocykl jest sprawny i zadbany to nie spalisz wiecej jak 4L na 100 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forestdamp Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) No bak zdecydowanie moglby byc wiekszy... 220 km to w zasadzie max jaki mozna osiagnac na trasie bez tankowania. Raz zajechalem na stacje i jak nalalem do pelna to sie zdziwilem bo dystrybutor pokazal 12 L :icon_razz:Witam, ja zielony jak koperek i na forum i na motorze, właśnie kupiłem VT600C i dopiero 200km za sobą (gdzie ta wiosna?!) ale wydaje mi się, ża rozprostowanie nóg po 2 godzinach jazdy to sama przyjemność. Zsiąść i podziwiać swoją maszynę wizulanie. Jeśli założyłby się klub wielgasów-anorektyków Sahodołowców to pewnie zostanę prezesem :-) 188cm/70kg. I wierzcie mi nie ma takiego kombinezonu co by mi pasował :( Edytowane 18 Kwietnia 2008 przez forestdamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam, ja zielony jak koperek i na forum i na motorze, właśnie kupiłem VT600C i dopiero 200km za sobą (gdzie ta wiosna?!) ale wydaje mi się, ża rozprostowanie nóg po 2 godzinach jazdy to sama przyjemność. Zsiąść i podziwiać swoją maszynę wizulanie. Jeśli założyłby się klub wielgasów-anorektyków Sahodołowców to pewnie zostanę prezesem :-) 188cm/70kg. I wierzcie mi nie ma takiego kombinezonu co by mi pasował :icon_mrgreen:na Szadołę kombinezon nie pasi :biggrin: a klub Szadołowców juz jest... ---> http://www.shadow.org.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi