GHOSTRIDER11 Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Tak jak w temacie :) Edytowane 26 Lipca 2006 przez GHOSTRIDER11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 ja moze nie z okolicy ale mam zamiar zaleciec tam z checia,ale to jeszcze do ustalenia jak i kiedy.musze sobie czas wygospodarowac.no i kasie.wlasnie a moze masz jakies konkretniejsze info na ten temat?? Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOSTRIDER11 Opublikowano 27 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 wlasnie.....wszedzie pustki nic sie nie mozna dowiedziec pewnie wjazdowe walneli takie ze sie nie chca osmieszac w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Jestem z W-cha i po zeszłym roku nie jadę. Cena była 50zł + 25 plecak. Organizacji brak, pogoda DD (była). Wie ktoś czy w tym roku będzie/był zlot w Maniowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 zamiast maniowa bedzie zlot w zlotym stoku 23-25.08 Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Hey. A ktos bedzie jechał na zlot do Złotego Stoku?Nie trzeba tam nocowac? A co ma byc w Szklarskiej i czemu tak drogo? :P Jakby były jakies zloty, albo ktos chciałby posmigac, to beda chętne dwa motorki spod Świdnicy ;) Piszcie na priv :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi