Nowy Kubi Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Tak się złożyło, że niedzielę spędzałem w Bieszczadach nad Soliną Na zakrętach pod Polańczykiem jechałem puszką w 4 osoby i z psem, wchodzę w prawy zakręt, którego środek akurat na szczycie pagórka. A tu wylatuje z przeciwka zółty plastik złożony totalnie środkiem drogi a pochylony już na moją połowę, tak sobie zakręt ściał. Momentalnie odbiłem praktycznie na milimetry od pobocza i szczęśliwie pojechał dalej. Ciekawy jestem czy ma taki styl jazdy "na wariata", czy mu się mokro w gaciach z wrażenia zrobiło, jak przegiął. Dobrze mu życzę, żeby to był ten drugi wariant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRo Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Miejmy nadzieję że po czymś takim zacznie jeździć trochę ostrożniej.Jak go taka sytuacja niczego nie nauczy to chyba nawet nie będzie mi go szkoda gdy się coś stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Pewnie conajwyżej zarysowałby sobie troche hełmu i Tobie rynienkę od dachu :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Pewnie conajwyżej zarysowałby sobie troche hełmu i Tobie rynienkę od dachu :icon_rolleyes: Pół żartem pół serio: Od kiedy Honda Civic ma rynienki dachu ???? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Po kontakcie z motocyklista zapewne juz by Honda miala rynienki - takie jednostronne, moczone sladem krwi... :icon_rolleyes: Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi