Lit Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 proszę o opinie, szczególnie od osób które miały okazję jeździć na tych dwóch moto.który lepiej się prowadzi, osiągi, przyspieszenie, hamowanie, że koszty utrzymania mniejsze przy suzuki to wiem.jak jest z Hornetem wiem ale SV'ką nigdy nie miałem okazji się przejechać. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackey Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 proszę o opinie, szczególnie od osób które miały okazję jeździć na tych dwóch moto.który lepiej się prowadzi, osiągi, przyspieszenie, hamowanie, że koszty utrzymania mniejsze przy suzuki to wiem.jak jest z Hornetem wiem ale SV'ką nigdy nie miałem okazji się przejechać. pozdrawiamhej w sv hamulce sa super,jest lekka,zwrotna,niesamowicie elastyczna,od 0- 160 wygrywa z zx 6(96-7),do jazdy na codzien zdecydowanie lepsza charakterystyka w sv,po wymianie sprezyn w teleskopach i wstawieniu dobrych opon na tor jak znalazł:icon_rolleyes:-ozywiscie niezaszybki ,,,lepszy jest tez dzwiek, roznica miedzy tymi dwoma sprzetamy jest drastyczna przy wyprzedzaniu-w sv tylko dodajesz gazu i masz auto za soba...... zycze dobrego wyboru:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 http://www.motocykl.org/newsy.php?id_news=358 tutaj masz wszystko :icon_mrgreen: od siebie powiem tylko tyle - bierz SV :icon_rolleyes: Ps. interesuje Cie wersja N czy S ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lit Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 czytałem już ten artykuł, niewiele z niego wynika, a z niektórymi rzeczami bym się nie zgodził... co do wyprzedzania Hornetem to sama przyjemność, tak jak piszesz lekko gazu i sznurek samochodów jest za tobą. jestem raczej za wersją z owiewką i z roku 2003 i co do osiągów to przypuszczam, że Hornet wygrywa. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi