MichałKaczmar. Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Kurcze ja przewaznie w korkach mam otwarta szybke - jeszcze nikt mnie spryskiwaczem nie potraktowal, ale moze sie to zdarzyc.... ach ci katamaraniarze !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 zasłużył gostek na to ja bym mu jeszcze lusterko przekopał żeby sie palant nauczył, a jakby miał jakieś problemo to bym się zatrzymał.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Dostałem kiedyś ze spryskiwacza ale to przypadkiem i byłem daleko za jadącym samochodem na lewe oko ... gorzej niż benzyna ... jak ktoś robi to specialnie to trzeba go ubić ;) bo to nie żarty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
last_rebel Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Na 100% celowo. Nie włączył nawet wycieraczek. Lusterko nienaruszone, bo kiera nie sięgła ;) A jak sie uzywa spryskiwacza nie wlaczajac wycieraczek ?? to trzeba niezle monster garage zrobic bo zazwyczaj jedno z drugim jest polaczone, ale napewno zrobil to specjalnie... wku**ia mnie czasami takie gadanie, ze wszyscy katamaraniarze to idioci... biedny motcyklista z tryskajacym testoseronem kopiacy w drzwi i spieprzajacy na swiatlach... podzielam wasze zdanie ze nie jest fajnie dostac petem spryskiwaczem czy chocby innym badziwiem wyatujacym z wozu ale do cholery, nie mozna by sie zatrzymac przed nim i wklepac mu po pysku ?????? na przyszlosc proponuje nie kop pana bo sie spocisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis Opublikowano 29 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 A jak sie uzywa spryskiwacza nie wlaczajac wycieraczek ?? to trzeba niezle monster garage zrobic bo zazwyczaj jedno z drugim jest polaczone, ale napewno zrobil to specjalnie... wku**ia mnie czasami takie gadanie, ze wszyscy katamaraniarze to idioci... biedny motcyklista z tryskajacym testoseronem kopiacy w drzwi i spieprzajacy na swiatlach... podzielam wasze zdanie ze nie jest fajnie dostac petem spryskiwaczem czy chocby innym badziwiem wyatujacym z wozu ale do cholery, nie mozna by sie zatrzymac przed nim i wklepac mu po pysku ?????? na przyszlosc proponuje nie kop pana bo sie spocisz Last rebel ;) . Widzisz i to jest to -bardzo szybko się wku****sz.Ja z natury jestem spoko siwym facetem i byle co mnie nie wq***a.Jak byś się zachował dostając w ryj i po oczach jakimś paskudztwem?????Myślisz, że smarkacz by się zatrzymał????? Nie -miałby cię w d*pie.To jest po pierwsze.Po drugie- nikt tu nie nie robi nagonki na katamaraniarzy (którymi z konieczności niejednokrotnie sami jesteśmy). Chodziło o moje zachowanie (zresztą sam się z tym żle czuję) i ewidentną złośliwość szczawia.Po trzecie- czepiasz się. Skąd ja, kurde, mam wiedzieć dlaczego wycieraczki nie chodzą razem ze spryskiwaczami?????? Pewnie te typy tak mają (tego rodzaju kierowcy i samochody, które nie powinny przejść przeglądu technicznego, bo dziurawe jak ser szwajcarski). Ja się na mechanice samochodowej nie znam.A tak poza tematem, jak lubisz ostre dyskusje to przyleć na zlot do Debrzna to sobie przy piwku pogadamy i odpier*ol się od mojego testosteronu bo jeszcze mi mózgu nie rozsadza.Pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Mi przypadkiem samochodziarz z naprzeciwka na trasie za***ał cytrynowym spryskiwaczem po oczach. Jechałem bez szybki, bo dzień wcześniej się pobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi