Mr.Maciek Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Witam. Mam Aprilie RX 125. Po odpaleniu motocykla i włączeniu świateł jest wszystko oky. Gdy dodam gazu światła całkowicie gasną :|. Obojętne jest czy to luz, czy też bieg. Czego to może być wina? Jak to naprawić? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 akumulator slaby i moze traci prad na zawor:P lub cos nie styka popoprawiaj wszytskie wtyczki podociskaj do siebie wyjmij aku przeczysc wszystko naladuj poskrecaj wymien bezpiecznik na nowy i powino byc git:D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygizz Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Siemka, sorki ze pisze w tym temacie ale mam taki problem ze w mojej Hondzie crm 80 postojowki sie pala tylko wtedy gdy zapale silnik, z akumulatora nie swieca a np. kierunki ( rowniez podlaczone pod akumulator) dzialaja w kazdej sytuacji. Czym to moze byc spowodowane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Siemka, sorki ze pisze w tym temacie ale mam taki problem ze w mojej Hondzie crm 80 postojowki sie pala tylko wtedy gdy zapale silnik, z akumulatora nie swieca a np. kierunki ( rowniez podlaczone pod akumulator) dzialaja w kazdej sytuacji. Czym to moze byc spowodowane?? zabezpieczenie przed przypadkowym rozładowaniem aku, większość motorowerów tak ma, np derbi, yamaha, peugot. światła działają tylko wtedy kiedy jest poruszany wał, tzn są bespośrednio podłączone Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HONDA_ NS-1_FREAK Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 :) To moze być przy magnecie albo cewkach , musisz to sprawdzić , moze jakiś smar albo olej dostał sie do magneta , no nie wiem musisz to sprawdzić !!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi