rodzer77 Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Witam wszystkich motocyklistow,poniewaz zaczynam przygode z motocyklem prosze was o dobry namiar na jakis sklep internetowy ktory ma fajne ubiory na choppera interesuje mnie glownie fajna skora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 no to zlookaj na początku firmę tarbor (wpisz w google) i obejrzyj sobie wzory kurtek, potem napisz, która ci sie podobapozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 W firmie Tarbor kupiłem kurtkę model K-10 i jestem z niej bardzo zadowolony. Wyroby ze skóry "stara ameryka" są bardziej kosztowne, ale zdecydowanie jest to skóra najwyższej jakości. Wyroby niemieckie a nawet włoskie mogą przy nich wejść po stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 to fakt mam spodnie z Tarbora są naprawde dobre .Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ja mam spodnie, kurtke, kamizelke i jeszcze pare rzeczy z firmy LEDMAR z Radomia. Rewelacja. Gosciu, ktory sprzedaje jest na kazdym wiekszym motobazarze. U niego ceny nizsze od katalogowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iv_23 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 www.moto-center.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 A Ja szukam sklepu internetowego bądz nie internetowego gdzie mozna kupic KWOBOJKI . uzuwane lub nie i po rozsądnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielu Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Czy ktos z Was ma zdjecie ubioru firmy tarbor, bo na ich oficjalnej stronie, te kurtki nie leżą zbyt rewelacyjnie na "modelach". Jesteme zainteresowny kurtką K-03. Co do kowbojek to rownież są na tej stronie: www.tarbor.lublin.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi