karzeł Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 kur*a po co to mówiłem... Byłem jeszcze kiedyś w strącznie, ale to samochodem więc chyba sie nie liczy ;) moze jednak mnie oszczedzicie ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Jeśli to będzie Twój pierwszy zlot to trzeba Cie ochrzcić czyli zrobić palenie rowa :cool: Tradycja świeta sprawa hihihih ;) ;) Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Mnie na szczęscie ominęło palenia rowa na pierwszym zlocie . ale Tobie Karzeł życze powodzenia jak Cie chłopaki dorwą. Jush ja dopilnuje zeby wiadomość przez mikrofon poszła w eter ze mamy tu pierwszaka ;):) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 kur*a po co to mówiłem... Byłem jeszcze kiedyś w strącznie, ale to samochodem więc chyba sie nie liczy ;) moze jednak mnie oszczedzicie ? pzdr A widzisz juz Ci kilka dni temu mowilem ze bedziesz miał chrzest bojowy :cool:. Zeby zostac pełnoprawnym motocyklista trzeba troche wycierpieć ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 A mi tak ładnie oponka ziemie gryzie ... ;) Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 kur*a po co to mówiłem... Byłem jeszcze kiedyś w strącznie, ale to samochodem więc chyba sie nie liczy ;) moze jednak mnie oszczedzicie ? pzdrNo pewnie że samochodem sie nie liczy. Tradycji musi sie stać zadość. Dobrze trafiłeś bo będzie z nami jechał koleś XT 600 z nówką oponą terenową, więc palenie rowa będzie widowiskowe ;) Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapsselzzr Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 ;) ;) :cool: :) :D musze to miec na zdieciach ....moge?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 No pewnie że będziesz miał foty. To będzie ogłoszone ze sceny gdzie i o której ma sie odbyć to palenie. Każdy może fote zrobić. Ja np biore kamere Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robuś Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Tak, tak. To prawda. Wybieramy się na dwa koniki do Debrzna.Pozdrowionka dla Piratów z Miastka! Szymon ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryb Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Witam:)Bylem juz tam dwa razy - fotki mozecie zobaczyc z zeszlego zlotu w debrznie na mojej prywatnej stronie http://www.haryb.prv.plW tym roku tez zamierzam tam wyladowac moze w 2-5 motocykli:)do zobaczyska:) p.s. jak ktos ma forumowe kamizellki odblaskowe to niech wezmie bedzie latwiej sie znalesc:) pzodroharyb Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) Ale super ta Twoja stronka !!!! Jeszcze dodatkowo galeria ze zlotu w Pile 1998 i 1999 taki rarytas ;). Bylem na obu tych zlotach ale tylko popatrzec bo wtedy miałem jeszcze motoryne i chyba 11 lat ;). Szkoda ze ten zlot z braku organizatora upadł :cool:. Edytowane 28 Lipca 2006 przez trajka66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryb Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 No piła 98 to byl moj pierwszy zlot w zyciu. A szkoda ze upadl ale ten prowadzoncy teraz prowadzi bagicz przynajmniej jako wodzirek wporzo gosciu:)pozdroharyb Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 no chłopaki tak jak radzicie - szykuje dupe, jak ma być xt600 z nową kostką to aż mi sie przyjemnie robi ;) pozdrawiam i mam nadzieję że nie zawiedziecie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 no chłopaki tak jak radzicie - szykuje dupe, jak ma być xt600 z nową kostką to aż mi sie przyjemnie robi ;) pozdrawiam i mam nadzieję że nie zawiedziecie hehe Patrzcie panowie jaki odwazny sie zrobił :cool:. Jeszcze niedawno tak jak wam mowiłem juz miał nie jechac ze strachu ;) . Ale spoko Karzeł poczekaj do zlotu zobaczysz ze motocyklisci potrafia sie bawic hihi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 28 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Witam:)Bylem juz tam dwa razy - fotki mozecie zobaczyc z zeszlego zlotu w debrznie na mojej prywatnej stronie http://www.haryb.prv.plW tym roku tez zamierzam tam wyladowac moze w 2-5 motocykli:)do zobaczyska:) p.s. jak ktos ma forumowe kamizellki odblaskowe to niech wezmie bedzie latwiej sie znalesc:) pzodroharyb Trajka66 bedzie mial kamizelke forumową , lecz z nickiem :Greedo ;) , ja zaś t-shirta , a wszyscy na plecach naklejki : Patrz w lusterka sprawdz dwa razy motocykle sa wszedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi