Przemek PbS Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Witam , kogo z forumowiczow bedzie mozna spotkac na tym zlocie? Wszystko , lacznie z mapka jest na stronie www: http://www.plonacewaly.com/imprezy.php Impreza godna polecenia , z Piły ruszamy w kilka sprzetow w piatek oczywiscie. Mamy nadzieje dorobic sie do tego czasu namiotu , oraz ze pogoda nie bedzie taka jak w roku ubieglym. Do zobaczenia 4,5,6 sierpnia w Debrznie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Zlot naprawde super !!!! Niedrogi i wogole fajny klimat, fajne miejsce. Duzo fajnych sprzetow. Jak pojedziecie na pewno nie bedziecie żałować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaels Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) heh jesli fundusze pozwolą to bedziem na bank !! W sezonie 2006 - 40zl wjazd w tym blacha, koszulka, prosiak, browar i extra zabawa :) Edytowane 23 Lipca 2006 przez mikaels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoria Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 napiszcie cos wiecej o tym zlocie ,moze bysmy sie tam wybrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) Miejsce zlotu jest fajne - taka mała dolina, dookoła górki. Całe obozowisko zlotowe jest zamkniete dla ludu wiec nie ma obawy ze ktos bedzie sie krecił koło maszyn. Do jeziorka 100 metrow. Nie slyszałem zeby kiedys na zlocie były jakies rozróby. Naprawde warto wpaść i zobaczyc. Jesli jeszcze cos chcecie sie dowiedziec to pisz. Mikaels no musicie i w tym roku byc :icon_rolleyes: postarajcie sie. Edytowane 25 Lipca 2006 przez trajka66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaels Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Mikaels no musicie i w tym roku byc :icon_rolleyes: postarajcie sie. ... bedzie pogoda przyjedziem nawet te 800km damy rade !! ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Super impreza, kameralny klimat i świetna zabawa. Wylatujemy w piątek, i wiadomo im szybciej tym lepiej. :icon_rolleyes: Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Super impreza, kameralny klimat i świetna zabawa. Wylatujemy w piątek, i wiadomo im szybciej tym lepiej. :icon_rolleyes: No dobrze ze sie odezwałes bo juz miałem zagadać. W ile sprzetow jedziecie bo u nas narazie 5 osób i 3 sprzety. Jak co mozna sie zgadac i razem polecieć :icon_mrgreen:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 HołkJa jade na pewno i jeszcze pare motocykli powinno być. Wyjazd w piątek z Piły, wieczorkiem raczej Ja prawdopodonie i jeszcze dwa motcykle wyjeżdżamy w piątek o godz 17 z parkingu przed Mac donaldem, To na razie takiw stempny plan Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 To fajnie ze zbiera sie coraz wiecej osob co do miejsca mysle ze sie jeszcze ustali bo do zlotu troche czasu. Fajnie jakby nasze (narazie) 3 sprzety, Marcysia ekipa i wasza razem pojechali :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Wypadamy ze Szczecina w dwie maszynki. Piraci naopowiadali i nie odpuścimy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Wypadamy ze Szczecina w dwie maszynki. Piraci naopowiadali i nie odpuścimy....... zapewne nie pożałujecie ;) Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 hehe no ja tam się nie mogę doczekać ;) Mimo, że nie jadę jawką ale z trajką66. To będzie mój pierwszy zlot. Wcześniej starsi nie pozwalali ehh.. Mam nadzieję że nie pożałuję, a może poznam nowych, dobrych bikerów ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Jade tam już 3 raz z rzędu i nigdy nie żałowałam. Zloty tam są zawsze klimatyczne pełne dobrej zabway , dobrych zespołów nawet jeśli pogoda nie doopisała, ale w tym roku miejmy nadzieje bedzie słoneczko i ciepełko ;) Do zobaczenia wszystkim w Debrznie :cool::) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 hehe no ja tam się nie mogę doczekać ;) Mimo, że nie jadę jawką ale z trajką66. To będzie mój pierwszy zlot. Wcześniej starsi nie pozwalali ehh.. Mam nadzieję że nie pożałuję, a może poznam nowych, dobrych bikerów ;) pzdrJeśli to będzie Twój pierwszy zlot to trzeba Cie ochrzcić czyli zrobić palenie rowa :cool: Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi