Osek22 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 HejMam pytanie do bardziej wtajemniczonych. Czy moze mi ktos doradziec jak zestroic zawieszenie jesli planuje dluzsza podroz z plecaczkiem? (o ile w ogole to konieczne...trasa ok 600km). Chce troche usztywnic tylna sprezyne zeby nie dobijalo moto na kazdym wyboju czy dziurze. Nigdy tego nie robilem a w serwisowce jest troche za duzo jak dla mnie tego mieszania (podaja 3 rozne regulacje). Na co waszym zdaniem zwrocic uwage i ajk do tego podejsc?Bylo juz cos podobnego na forum ale nie oplecaczkach. JANUSZ...licze rowniez na twoja odpowiedz Z gory dzieki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 rozchodzi sie o r1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osek22 Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 tak, 2004 (w sumie juz 2005) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Stary, daj spokuj. Na 600 km robić regulację? Jedziesz sam czy Ty,plecak + pasażer? Na krótką trasę to raczej szkoda zachodu. Z obciążeniem raczej nie będziesz eksploatował moto na sport a z takim ustawieniem jak masz dobijanie raczej nie powinno Ci grozić, chyba że faktycznie chcesz załadować tam tone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonix Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 hmmm.. ja bym dal sobie spokoj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Jeśli już jeździłeś z "plecakiem" i moto Ci nie dobijało to daj sobie spokój...szkoda zachodu na 600 KaeMów. R1 i tak ma dość twardy tył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osek22 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 ventura...plecak=pasazer:) Jestem juz po wycieczce. Nic nie zmienialem i bylo OK. Minimalnie podnioslem cisnienie w oponach (naprawde minimalnie) i nic nie dobijalo. Dzieki za rady. A co do ustawiania zawieszenia...to chyba wezme jakas lekcje w serwisie:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi