QvEEr Opublikowano 25 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2003 ja mam te filmiki :evil: Naczy 2 części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 25 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2003 są wywaliste, ale do dalej są skuterki.... jeśli ktoś chce obczaić prawdziwy film to niech obejży: ,,Ghost Rider" :evil: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubi Opublikowano 25 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2003 wiem...! :evil: Dało by sie na skuterze popalić całkiem fajnie gumę ! Mam na myśli BURGMANA :D On już siły troche ma a szczególnie ten najwiekszy. Ale dla mnie to on jest tylko wielkim skuterem! (innymi słowy nie podoba mi sie :)! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 25 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2003 palenie gumy na Burgmanie to nie najlepszy pomysł... może i duży sprzęcik, ale ciężki i słaby... jużlepiej palenie gumy wyszło by na jakimś sportowym skuterku po tuningu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 25 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2003 obejrzyj sobie SM numer 6 z 2003 komiks joe bar tam jest cos dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 25 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2003 Ktoś tu się naoglądał za dużo filmów... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubi Opublikowano 25 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2003 filmów to ja sie naoglądałem o naoglądałem... ale jeśli nie mam okazji popatrzeć na zywo to czemu nie. A tak w ogóle to zna moze kotś stronę z filmikami dotyczącymi wałśnie motocykli (tak ogólnie, nie koniecznie szlifirek" :evil: ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 25 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2003 filmów to ja sie naoglądałem o naoglądałem... ale jeśli nie mam okazji popatrzeć na zywo to czemu nie. A tak w ogóle to zna moze kotś stronę z filmikami dotyczącymi wałśnie motocykli (tak ogólnie, nie koniecznie szlifirek" :evil: ) ? Nie o Ciebie mi chodziło :D A co do filmów to odpal kazę i zassaj LVX, Crusty Demons of Dirt (7 części chyba...), Ghost Ridera, i jeszcze sporo amatorskich video, niektóre naprawdę zaje**ste :) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 25 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2003 filmów to chyba Ty sie za dużo naogladałeś... ja na swoim osiedlu mam dwóch maniaków palenia gumy w sposób bardzo widowiskowy. niestety nie masz racji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubi Opublikowano 25 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2003 Nie o Ciebie mi chodziło :D A co do filmów to odpal kazę i zassaj LVX, Crusty Demons of Dirt (7 części chyba...), Ghost Ridera, i jeszcze sporo amatorskich video, niektóre naprawdę zaje**ste :evil: :twisted: Tak coś czułem że nie domnie :) Ale chciałem tylko zakomunikoawać że coś nie coś oglądałem :D . A co do kazzy - to nie używam bo jakoś strasznie wolny transfer i wiele złego o niej słtyszałem. I chodziło mi bardziej o sronki lub ftp. Ale tak czy inaczej dzieki za informacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi