NEVRE Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Witam wszystkich posiadaczy FAZERÓW i nie tylko :biggrin: W dziale http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=34753&st=420 rzucone zostało hasło luźnego spotkania sie Fazerków. Może są inne osoby, które również chciały by sie przyłączyc?. W tym czasie również organizowany jest zlot Templariuszy w ruinach zamku Drahim :clap: . Edytowane 21 Lipca 2006 przez NEVRE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 MI jest niezmiernie przykro- ale troche za daleko (500km)- szczególnie ze jak widze zainteresowanie to moze byc najwyzej kilka fazerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 23 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 MI jest niezmiernie przykro- ale troche za daleko (500km)- szczególnie ze jak widze zainteresowanie to moze byc najwyzej kilka fazerów Tak to prawda, ale okolice piekne do pośmigania i jeziora. A ja byłam 3 tygonie temu koło Gliwic i pewnie też niedługo tam zawitam, bo mamy rodzinke w Gliwicach :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 hej , ja sie pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyFazer Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Ja tez chetnie polece.. kolo drawska super jeziora sa np: Jezioro Lubie. otoczone jednostakami wojskowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Ja tez chetnie polece.. kolo drawska super jeziora sa np: Jezioro Lubie. otoczone jednostakami wojskowymi.kiedy startujesz? jeśli w piątkowe popołudnie, to jest nas dwóch ;) ;) MI jest niezmiernie przykro- ale troche za daleko (500km)- szczególnie ze jak widze zainteresowanie to moze byc najwyzej kilka fazerówpoczątki zwykle bywają ciężkie, nie poddawaj się! :) bylismy na poprzedniej imprezie na Drahimiu, dobra zabawa, świetna droga (zaryzykuje stwierdzenie, że najlepsza po jakiej jeździłem w PL) i spokojne miejsce noclegowe nieopodal ruin zamku :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 veni vidi vici ;) było super! jak zawsze w tym miejscu klimat pierwsza klasa, a i Fazerki stawiły się w ilości przeważającej :) ci, którzy dotarli wcześniej, załapali się nawet na garażowanie koni :D ciepła woda w jeziorach, super kolanka na winklach, historyczno-melancholijne wrażenia z zamkowych zabaw i pewien wyjątkowo zapadajacy w pamięci komar :flesje: wieczorny powrót na winklach, miedzy jeziorami i w towarzystwie ogromnego pomarańczowego słońca śmiem nazwać romantycznym :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 veni vidi vici :wink: było super! jak zawsze w tym miejscu klimat pierwsza klasa, a i Fazerki stawiły się w ilości przeważającej ;) ci, którzy dotarli wcześniej, załapali się nawet na garażowanie koni :( ciepła woda w jeziorach, super kolanka na winklach, historyczno-melancholijne wrażenia z zamkowych zabaw i pewien wyjątkowo zapadajacy w pamięci komar :) wieczorny powrót na winklach, miedzy jeziorami i w towarzystwie ogromnego pomarańczowego słońca śmiem nazwać romantycznym :clap: Witam! Dokładnie tak jak napisałeś. Przewaga była licząca. A co do komara , to z moim motocyklem było podobnie, z małą różnica. A mianowicie. Po siarczystej burzy zalała się wodą komora pierwszej świecy. przed odjazdem zapomniałem oczyścić i po przejechaniu paru kilometrów motocykl stwierdził, że dalej nie jedzie. Gdy zdjąłem fajkę z pierwszego cylindra świeca była całkowicie zanurzona w deszczówce. Po oczyszczeniu wszystko powróciło do normy. Dziekuje bardzo koledze na czerwonej FIRE BLADE Za okazanie checi pomocy Numer rejestracyjny zaczynał się na "PO". Jechał w kierunku Starego Drawska razem z kolegą chyba na Suzuki. Niestety miałem zamiar już odjeżdżac, a i zaskoczyła mnię ta szybka reakcja z jego strony, że nie zwróciłem dokładnie uwagi. Ciesze się, że są na trasie tacy WIELCY Motocykliści. Do zobaczenia na trasie . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mamut Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 veni vidi vici :) było super! jak zawsze w tym miejscu klimat pierwsza klasa, a i Fazerki stawiły się w ilości przeważającej :( ci, którzy dotarli wcześniej, załapali się nawet na garażowanie koni :wink: ciepła woda w jeziorach, super kolanka na winklach, historyczno-melancholijne wrażenia z zamkowych zabaw i pewien wyjątkowo zapadajacy w pamięci komar :) wieczorny powrót na winklach, miedzy jeziorami i w towarzystwie ogromnego pomarańczowego słońca śmiem nazwać romantycznym ;) Jako czwarty uczestnik zlotu Fazerów, pragnę wyrazić głęboki szacunek dla jego uczestników, znakomicie się bawiłem, okolica jest wspaniała, również atrakcje turystyczno-przyrodnicze. Dziękuje Bandziorowi za załatwienie mety. Pozostałym za dobrą zabawę. Liczę na następne dobre pomysły.Jeszcze raz pełen szacun :clap: Mamut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi