Bartos_SzPaQ Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 jesli mam honde mbx50 to da sie ja przerobic na 80? mozna zmienc tylko cyli nder od 80 i juz czy maj rozne karteryabo cos? widze ze temat hula... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy2108 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Na jakiejś stronie czytałem że można mbx 50 przerobić na 125. W takim razie na 80 nie powinno być problemów no chyba że sie myle :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 NIe ma z tym problemów musiasz tylko kupić cylinder 80ccm chlodzony powietrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałek Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 polecam strone www.50cc.nl tam możesz sobie zamówić praktycznie wszystko do tuuningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Ze mozesz zapomniec o tym.Cylinder od 80cmm wchodzi normalnie w szpilki jest wszystko lux.tylko wyzlobienia w 50cmm sa zamale i cylinder wystaje na boki,nie wiem jakim cudem to uszczelnic.trzeba przerabiac kartery :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi