rossi46 Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 witam.potrzebuje na miary gdzie kupic tanio linke sprzegła do yamahy yz 250 rok 1998, a czy w nowszych rocznikach byl ten sam typ linki?? jak ktos zna moze podac numer katalogowy. ewentualnie od czego podejdzie linka moze od jakiegos innego moto.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 a nie mozesz dorobic? za 20zł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rossi46 Opublikowano 21 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 a nie mozesz dorobic? za 20zł??tylko gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 tam gdzie dorabiają linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KTM-rider Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 www.olekmotocykle.pl tutaj napewno kupisz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-KTM Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 www.olekmotocykle.pl tutaj napewno kupisz ! Dokładnie, ja tutaj kupowałem do mojej YZ 250 F '03 to kompletna linka z pancerzem 60 zł. Maja takze "reperaturki" czyli linki ktore sam sobie zaplatasz za 20 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oociep Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Poszukaj miejsc u siebie gdzie dorabiaja daj na wzor i w godzine Ci ktos dorobi za 20 zl przynajmniej ja tak mialem z linka gazu a w serwisie powiedzili mi 100 zl i czekac tydzien czasu!!!Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Zapytaj tutaj http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=117023690 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi