Peterek Opublikowano 22 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 Mój kumpel ocipiał i remontuje Osę z 1960 roku. W związku z tym potrzebuje magneto, to co jest napisane na nim: 6V/30W - TYP M31 - 04. Jeśli ktoś ma na zbyciu takie magneto to proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 22 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 Zaraz, zaraz, jakie ocipial :!: Osa to pelna gębą weteran i nie ma zadnych podstaw sie tego wstydzic :evil: . To wspanialy sprzet :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 22 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 Siem sieelnie zgdzam z przedmufcom.Proszę mi tu takich farmazonów nie pisać;-).Osa to sprzęt malyyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kac Opublikowano 23 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2003 Cześć.Magneto z wsk-i 125 powinno rozwiązać problem :evil: .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 23 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2003 No "ocipiał" powinienem napisać w cudzysłowie. Tak naprawdę to ja go podziwiam. Mam w takim razie prośbę, a mianowicie muszę wiedzieć czy to na pewno będzie pasować od WSK 125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 30 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2003 Jak zobaczysz mój opis, to kapniesz się żę kolekcjonuje Osy :) powiedz mi który to jest model, m50 czy m52, bo to jest ważne!!! Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 2 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2003 O kurde nie wiem, ale jak będę u kumpla to zobaczę i się odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi