Lukasz89 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Cavalcade to V4...? Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 A nie? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romancik Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 w cavalcade jest silnik v 4,tylko rozwiercony do 1,4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surowaHD Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Ostatnio robiłem taka madure, sprzęgło, rozrzady, gaźniki... Czesci dostaniesz głownie w stanach, canada itd , byly one przewanie produkowane na tamten kierunke niz europe... Czesci sa tam tańsze niz u nas do tego modelu, sprzęgło kosztowało ok 103 $ u nas importer proponował mi ok 780 zł ...... moto fajne... ale .... rzadko spotykane, robierajac to to sadze ze yamaha Vmax chyba sie wzorowała w 90% na tym modelu - mówiac o silniku... pozdrawiam posuadaczy tych sprzecików..... sa fajne itd.... miły dziek dla ucha .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romancik Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Ostatnio robiłem taka madure, sprzęgło, rozrzady, gaźniki... Czesci dostaniesz głownie w stanach, canada itd , byly one przewanie produkowane na tamten kierunke niz europe... Czesci sa tam tańsze niz u nas do tego modelu, sprzęgło kosztowało ok 103 $ u nas importer proponował mi ok 780 zł ...... moto fajne... ale .... rzadko spotykane, robierajac to to sadze ze yamaha Vmax chyba sie wzorowała w 90% na tym modelu - mówiac o silniku... pozdrawiam posuadaczy tych sprzecików..... sa fajne itd.... miły dziek dla ucha .... [/quote W jaki sposób mogę kupić części ze stanów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBKO Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 posiadam madurę gv700 bardzo wygodny i komfortowy choperek z zakupem filtrów nie ma problemu natomiast części mechaniczne podobno ciężko ,akurat ja jeszcze nie potrzebowałem i mam nadzieję że jeszcze polata .Pozdrawiam posiadaczy tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafbraw Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Witam wszystkich na forum. Też mam GV700. Świetny, choć rzadko spotykany motor. W silniku, który przez 25 lat nie widział remontu prócz regulacji gaźników, używam w pełni syntetycznego oleju. Te motocykle były początkowo projektowane na 900 ccm, ale po tym jak Amerykanie wprowadzili cła zaporowe na moto o poj. powyżej 700 Japończycy zmniejszyli pojemność do 698 ccm i wprowadzili drugi model 1200 ccm. Wyprodukowano wszystkich ok. 5000 sztuk. 700-ki były sprzedawane przez jeden rok - 1985, a 1200-ki przez 2 lata - 1985 i 1986. W modelu 1200 z 1986 r. wprowadzono inną przekładnię przekazującą napęd ze skrzyni na wał (secondary bevel gear), myślę, że mocniejszą. W USA i Kanadzie ci, którzy nim lubią ostro jeździć wymieniają szprychy tylnych kół na mocniejsze, bo oryginalne się zrywają :icon_mrgreen: Jest nieoficjalne forum użytkowników Madury, głównie z USA i Kanady; tam są linki do serwisówek i można dać ogłoszenie, że się potrzebuje części. Z częściami nie ma wielkich problemów. Ja niedawno sprowadziłem tą drogą dla kolegi taką właśnie przekładnię. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuczwelek Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 -osobiście jakieś 8 lat temu szukałem takiej 1200(mocno najarany)było ciężko, tak jak piszecie zero części i zero sprzętu!!to co wtedy było to szrot i po następnych dwóch latach szukania znalazłem magnę 1100(śpimy razem)polecam tym co czują respekt do mocy. powiem tylko ,że za szybą z wyprostowaną pozycją 2,2 i nie wpada w falowanie, polecam!!zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafbraw Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) WitamLink do strony z serwisówkami Suzuki Madura GV700 i GV1200, są też schematy instalacji elektrycznej: http://www.suzukimadura.no/Madura/index.htm Po wejściu należy kliknąć na tej stronie napis "INFORMASJON" Edytowane 30 Września 2013 przez rafbraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romancik Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) POSZUKUJĘ WYMIARÓW TULEJKI DYSTANSOWEJ ,KTÓRA JEST W TYLNYM KOLE W MOTOCYKLU SUZUKI MADURA 1200.WYSTĘPUJE ONA W WIELU INNYCH MODELACH SUZUKI NP.INTRUDER 750.800, GS, VX-800,VL ,VZ-800. NUMER CZĘŚCI 64772-34201. JAKBY KTOŚ MIAŁ TAKĄ TULEJKE NA WIERZCHU,TO BYŁBYM WDZIĘCZNY ZA RYSUNEK Z WYMIARAMI.19SPACER, LH64772-34201 przesylam link do strony z elementami tylnego koła. Tulejka ma numer 191986 Suzuki Madura (GV1200GLG) REAR WHEEL | MRCycles Edytowane 10 Września 2014 przez romancik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivamoto Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 On 11/5/2008 at 2:33 AM, romancik said: Siema. Potrzebuję zestaw naprawczy zacisku hamulcowego do Suzuki Madury 1200 tył. Nie mogę znaleść w Polsce, może od jakiegos innego modelu da się dopasować. Ktoś coś? Siema. Potrzebuję zestaw naprawczy zacisku hamulcowego do Suzuki Madury 1200 tył. Nie mogę znaleść w Polsce, może od jakiegos innego modelu da się dopasować. Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivamoto Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 On 11/7/2008 at 2:22 AM, Lukasz89 said: Cavalcade to V4...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi