zoltecek Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) Jechałem sobie razu pewnego szutrem troche przeciagałem fure na biegach i nagle zgasła, bez zadnego gadania tak po prostu ale ja odpaliłem i dalej jechałem az nagle zaczołem słyszec jak zaczyna w tłumik walic powoli strzały zaczeły sie czestrze az nagle zgasła znow po chwili znow odpaliła i dak dojechałem nia do domu jakies 15km i nic. Co sie mogło stac?? dziwna sprawa.Troche mnie to niepokoi :banghead: dodam ze ostatno zmieniłem olej na Castrola R4 czy mogł sie zatrzec?? czy moze zawor sie podwiesił?? a moze sie przestawiły cco to moze byc bo meczy mnie to a ja chce miec pewny motor bo trasy dłuższe tez nim robie dodam ze teraz strzela ciagle a czasem wali ogniempozdroo Edytowane 19 Lipca 2006 przez zoltecek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Świeca pewnie padła, obczaj kolor i czy jest iskra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroMCZ Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 no,jak to czytam,to tez mi pierwsze do glowy przyszlo,ze zawór sie podwiesił... może olej wymień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 no własnie problem w tym ze olej ma przejechane tylko 300km jest noweczka wraz z filtrami a cze jest mozeliwe zeby tak od swiecy zacza padac i strzelac?? bo fura nie przerywała jak jechałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Proponuję zacząć od najprostrzej rzeczy - wymiana świecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 jakby sie motor pezegrzewał... ja bym dał troche zimniejszą świece, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Proponuję zacząć od najprostrzej rzeczy - wymiana świecy. a co to ma wspolnego z tematem :banghead: moto sie nie przegrzewa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Ja nie pisalem, czy motor się przegrzewa, czy nie, proponuję wymianę świecy, bo jak jest walnięta to takie cuda mogą się dziać. Jeżeli masz problem z jej wymianą to daj se luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi