CiasnyBaniak Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 WitamJak sądze ze tydzien bede po examinach na "A" ale dowiedzialem sie ze w związku z ogolnopolską akcją wymiany praw jazdy teraz trzeba czekać na odbiór miesiac a nie jest było wcześneij 1-2 tyg.Stąd pytanie Czy w urzedzie miasta mozna liczyć na wydanie jakiegoś papieru który stwierdzi ze czekam na odbiór prawa jazdy bo uprawania jako takie już posiadam.?Domyslam sie ze taki papier w świetle prawa (czy policjanta w czasie kontroli) bedzie nic nie warty, jednak po okazaniu mojego z uprawnieniami na "B" + kartka z powietdzenim zdania "A" jest szansa sie wyplatać. W innym wypadku papier dostane pod koniec sierpnia :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 sam jestem tego ciekaw bo examin mam na poczaku sierpnia a na koniec sierpnia chce na zlot śmignąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 No nie dostaniesz raczej zadnego zaswiadczenia, musisz miec papier w rece zebys mogl smigac pojazdem, ale jest to do wytlumaczenia. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 niestety nie ma plastiku nie ma jazdy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Tylko PJ upoważnia was do prowadzenia pojazdu. Zdany egzamin jeszcze niestety niczego nie daje.Inaczej sprawa wygląda w przypadku wymiany papierowe/plastykowe PJ. Wttedy można się odwoływać do Sądu Grodzkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi