Fazi Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 WitamNadszzedł czas na zmiane łańcucha i zębatek i stąd moje pytanie: czy wiecie coś na temat tej firmy, dokładnie to jest to tu: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M214636.Cenowo to jest OK, ale czy warto??Dzięki za info.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Bardzo dobry Wloski producent lancuchow w/g mnie lepsze lancuchy niz japonskie, szczegolnie 520 i 530. Ja glownie uzywam Regina i sa te lancuchy bardzo duzo uzywane w wyscigach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 zajebiste łancuchy,mam taki roczek u siebie i tylko 2 razy naciągałem, przy zakładaniu i na wiosne jakoś. od razu piszę że jeżdże na suchym. obecnie ktmy wyjeżdżają na tych łańcuchach z fabryki Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi