Robert.kor Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 jaki mam ustawić luz zaworowy w hondzie cb 400 n z 1983 roku i w jaki sposób sie ja odblokowuje lub odławia.Dzieki za odp.Pozdrawiam :wink: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 blokowane są na wałku rozrządu (odblokoweny wałek ma dłuzsze krzywki) wiem bo brat miał wersje zblokowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.kor Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 blokowane są na wałku rozrządu (odblokoweny wałek ma dłuzsze krzywki) wiem bo brat miał wersje zblokowaną dzieki a gdzie moge kupic taki walek i jaki to jest koszt? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 szukaj uzywanego na allegro albo nowy ale to jest wydatek chyba cos koło 800-1000 zł wiec sie raczej nie opłaca... a jestes pewien ze jest zablokowana??ile wyciąga?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.kor Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 szukaj uzywanego na allegro albo nowy ale to jest wydatek chyba cos koło 800-1000 zł wiec sie raczej nie opłaca... a jestes pewien ze jest zablokowana??ile wyciąga??wyciaga jakies 130 to jest opur :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morador Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 hm ja widzialem na ebayu nowe orginaly z japonii za 95 euro (kup teraz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi