amkstudio Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) witamkupiłem mtx 125r 1986 i mam problem ze sprzegłem nie wysprzegla nawet rozebrałm i bez skutkuprosze powiedzic na co zwrocic uwage moze cos podpowiecie tarcze sa:)dziwna rzecz bo do transportu zdjąłem kierownice potem zalozyłem i lipa nie dziala zadna regulacja nie pomaga czy przy silniku czy przy manetce pomocymoze ktos zna taniego mechanika w lublinie chetnie bym skozystał Edytowane 17 Lipca 2006 przez amkstudio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 nieodpowiedni olej moim zdaniem zmien na SAE 15w40 badz 10w40 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amkstudio Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 olej co prawda jest stary ale na nim działało sprzegło a teraz nie działa wiec nadal nie wiem co zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Moze przy demontowaniu kierownicy zerwała sie linka od sprzęgła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amkstudio Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Moze przy demontowaniu kierownicy zerwała sie linka od sprzęgła.nie no linka dziala wszystko okijuz sam nie wiem nawet mam opis schematy sprzeglo zlozone poprawnie jak sztucznie sprawdzic sprzegło??prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.j007 Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Stawiam na olej ;) Mi sprzęgło narmalnie chodziło po wymianie oleju lipa......ale jeżdże :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi