monster311 Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 witam wszystkich. pisze z rosba o rade. otoz przytrafilo mi sie dzisiaj cos niemilego. jadac na mojej tzr w pewnym momencie zaczely spadac mi obroty, redukcja biegow nie przyniosla zadnego efektu. w pewnym momencie motocykl zgasl i juz nie odpala. czy moze mi ktos wyjasnic w czym moze tkwic problem?? bede wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 A moze ci paliwa braklo?? nie ten dzial wogole, a to ze braklo wach to mozliwe bo mialem to samo i zanim zaciagnal bene to pare ladnych minut zeszlo. Sprawdz to a pozniej swiece czy jest iskra. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Miałem to samo u siebie w TZR jakieś 50minut temu :wink: Jest tak jak napsał przedmówca, mianowicie koniec benzyny. Wystarczy, że przekręcisz kranik na RES czyli rezerwę, na której przejedziez jeszcze kilka km na stacje :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Miałem to samo u siebie w TZR jakieś 50minut temu :icon_biggrin: Jest tak jak napsał przedmówca, mianowicie koniec benzyny. Wystarczy, że przekręcisz kranik na RES czyli rezerwę, na której przejedziez jeszcze kilka km na stacje :biggrin: HAHA, to jak jeździcie, że nie patrzycie ile macie beny w baku?? :icon_mrgreen: TO PODSTAWA. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 do oczyszczalni!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi