bekriss Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Witam. Brat ma problem z cieknacym amortyzatorem tylnim. Wiem ze w Jaworznie jest firma reenujaca amortyzatory. Czy uwazacie ze regeneracja jest dobrym pomyslem bo oczewsocie jest tanim wyjsciem z sytuacji. Firma daje nawet gwarancje na wykonana prace. Edytowane 16 Lipca 2006 przez bekriss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 ja kiedys sam sobie regenerowalem tylni amor w krosie z tego co wiem nie moglem dostac zamiennikow uszczelniaczy i musialem kupic orginal po zmontowaniu chodzi do dzis wiec chyba ma sens regeneracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Zaraz mnie trafi. To już chyba jakaś choroba. Nie ma żadnego tylniego. Jest tylko tylny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Zaraz mnie trafi. To już chyba jakaś choroba. Nie ma żadnego tylniego. Jest tylko tylny.Do cholery to jest jakas choroba. Wilkie dzieki za pomoc i zgodnosc z tematem. Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi