zysio Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Aprilia duzo pali i na wyzszych biegach sie moli tak jak by ja zalewało zawor ustawiony tłok pierscienie w stanie dobrym filtr powietrza wyczyszczony i mam taki dylemat ze moze to byc wina gaźnika na ktorym zabku ma byc ustawiona iglica jaka ilosc obrotow przy powietrzu... prosze o szybka odpowiedz pozdro :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 To ze tyle pali to normalka :biggrin: iglice narazie zostaw na środkowym ząbku, moze podkręć troche więcej powietrza i zobacz jak lata, metoda prób i błędów i w koncu wyregulujesz tak jak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 15 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 mam taka nadzieje wkoncu dojde do tego a moze zapłon> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Duzo to znaczy ile?? Zobacz swiece i przeczysc gaznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 z jakies 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Nie wiem jak palila Ci do tej pory, ale jak mialem Ape na silniku rotax123 to u mnie miedzy 5-6l to byla norma. 5 palila jak delikatnie sie obchodziliem z manetka (raczej rzdadko to mialo miejsce :wink: ), a 6 lub troche wiecej jak trzymalem jak na obrotach w terenie. Bardziej niz spalanie zastanawia mnie brak mocy na wysokich obrotach w Twoim przypadku. Zastosuj sie narazie do tego co pisalem wczesniej, bo to sa najprpostsze czynnosci - regulowanie czym kolwiek zostaw w ostatecznosci :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 okej to tyle mi jara ale jaki powod moze byc mulenia np chce wiedziec jaka ilosc obrotow powietrza seryjnie powina byc na gaźniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi