Fr3di Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 wiem że ciekawość to pierwszy stopień do piekła no ale chciałbym wiedzieć czy są tu na forum posiadacze Vesp (ci z klubu VCP i inni) A przy okazji co powiecie na moją ślicznotkę? jest to PX80 z '82 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Posiadaczem Vespy nie jestem ale PX podobał mi się od zawsze. Jeszcze rok temu miałem Lambrettę 150Li II serii, ale musiałem ją sprzedać aby nabyć Gnome Rhone AX2. Co do Twojej Vespy to ładniutka jest, szkoda że nie 200-ka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 no szkoda że nie 200-ka...były plany, aby wstawić kit DR'a albo Poliniego, wydech i gaźnik, ale legły w gruzach... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 M67, może nie w temacie, ale chciałem sie Ciebie spytac (jesli można) ile dałes za swojego Gnoma? I ile rzeczywiscie jest wart?Pozdrawiam - Julas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 nie trawie skuterow pod kazda postacia.. zwlaszcza tych ciezkich burgmanow 400... ale VESPA i Lambretta RZONDZOM na CAUEGO :biggrin: Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 wiadomo, że rządzą :wink: próbuje uciułać troche kaski żeby kupić Kawe 6, CBR 600 albo GSX R 600.zobaczymy jak to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi