pelen Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Witam serdecznie. Gdy łączę wszystkie kabelki (wychodzące z 2 kostek) z kabelkami wychodzącymi z kostki od zegarów (dodam że prędkościomierz jest LCD, obrotomierz analogowy) to silnik pracuje tak jakby był bardzo obciążony i wyświetla LCD wyświetla wszystkie dane. Gdy rozłączę tylko jeden kabelek odpowiedzialny za informacje które wyświetlają się na LCD silnik pracuje normalnie, jednak LCD nic nie wyświetla. Gdzie szukać przyczyny ? Czy jest ktoś w stanie mi pomóc? Widziało to kilka osób znających się na elektryce/elektronice ale nic nie pomogły.. Proszę o pilną pomoc. Mój mail [email protected] lub na forum. Z góry dziekuję bardzo i pozdrawiam pelen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 co znaczy: pracuje jak obciazony? ma mala moc? slabo sie wkreca? sprawdzales na postoju czy w czasie jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelen Opublikowano 13 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Witam. Sprawdzałem na postoju. Wkręca się tak samo, aczkolwiek wysoko go nie kręciłem. Wydaje zupełnie inny dźwięk przy podłączeniu tego kabelka niż jak chodzi przy odłączonym czyli normalnie. Pracuje jakby gdzieś uciekał prąd. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Hehe Uciekał prąd ? Moze masz zwarcie w zegarach ? albo błędnie podłączasz tworząc zwarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi