nufry Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Witam, potrzebuję informacji czy wał w MZ TS 250/1 jest taki sam jak w MZ ETZ 250, może ktoś kiedyś zakładał wał z MZ ETZ 250 do MZ TS 250/1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Siemasz, nawet jesli przeciwwagi były by takie same i długosc korbowodów też itp to MZ ETZ ma prawy czop wału przystosowany do mocowania wirnika Alternatora, a MZ TS do wirnika pradnicy. Czyli nie pasuje;)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GamońAMAtoR Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Wał jest identyczny, miałem w TS 250/1 wał od 251... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Gamon, jesteś pewny? ile km na nim przejechaleś? wszystko pasowało? od etz 250 czy od etz 251? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Wały sa identyczne...Kobuz bez obrazy ale niemów jesli nie jesteś pewien. Wał w ETZ byłdeczko inaczej wywazany, wiec trzeba bedzie deczko wyzej "wolne obroty" ustawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Ano, jak widac sie pomyliłem...sorry za wprowadzenie w bład;)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GamońAMAtoR Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Gamon, jesteś pewny? ile km na nim przejechaleś? wszystko pasowało? od etz 250 czy od etz 251?Jestem pewien...skoro piszę że są identyczne to jak mogło cos nie pasować??Od której do której MZ pasowało jest napisane w moim wcześniejszym poście... :biggrin: Wał jest identyczny, miałem w TS 250/1 wał od 251... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi