zoltecek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 mam jeszcze 1 małe pytanko zanim dam konkretna odpowiedz czy jedzie ktos z mazur albo niedalekich okolic?? bo 300km w 1 manke samemu to troche duzo :( a z kims to od razu razniej :evil: CHEERS :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaNIEK-MP Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Jako, że od nas może kilka ośób pojedzie, choć jeszcze nie na 100%, postanowiłem streścić i zamieścić wszystkie niezbędne informacje (z forum M) na temat naszej wyprawy na Ukrainę.Zamieściłem to dzisiaj na stronie:http://www.vboyen.republika.pl/2006-Ukraina.htm Jeśli trzeba coś dodać lub zmienić to dawajcie bezpośrednio znać... od dzisiaj po pracy do środy mnie nie będzie, gdyż wyjeżdzam na 4 dni nad morze (Kołobrzeg). Tak więc zmiany tylko dzisiaj lub po środzie.Przyczepiam do siebie dodatkowy bagaż na wyjazd - plecak: Martula. Zapraszam jednocześnie do obejrzenia filmu ze zlotu w Druskiennikach na Litwie, który właśnie zmontowałem i zamieściłem wczoraj na stronie:FILM-ZLOT-Druskienniki-LITWA-2006 Komandirze. Jeśli mogę coś zasugerować co do podziału kolumny na dwie grupy: myślę, aby nie dzielić... Spokojnie w takiej kolumnie da radę jechać. Siadczą o tym nasze grupowe wyjazdy.. I zawsze są nowicjusze, jak amazonki itp. Ostatnio na Litwę jechaliśmy w 27 maszyn. Kwestia ustalenia jazdy przed wyjazdem, w szachy, odstępy, prędkość itp. No ale Ty jesteś komandirem i decydujesz Ty... Do zobaczenia!!! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 MANIEK-MP skad bedziesz jechać?? Giżycko czy WaWa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Ile jest zdeklarowanych motocykli na obecną chwilę???Pytam tak z ciekawości ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 przyjąłem over odpowiedź do wtorku :) roger roger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 O! Rusek będzie jechał :)!!!! Student nie czytasz z uwagą postów jaki rusek MT80RT chyba tylo w połowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Etam, rusek, ino z piecem niemieckim :). Składaj, bo już się nie mogę doczekać coby obejrzeć. Mam nadzieję, że Ci się uda pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaNIEK-MP Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 MANIEK-MP skad bedziesz jechać?? Giżycko czy WaWa?? Zoltecek, ja jestem w tej chwili nad morzem. Póki co korzystam z lata. Planuje powrót na środe... Ale nie wiem czy dam rade przez Gizycko, byc morze od razu Wawa. Moi koledzy wymiekają... wiec walę raczej na Wawę bezpośrednio... Spotkamy się na miejscu odjazdu... Ja mimo złej pogody nawet jade... ==========... Rozmawialem z dwoma osobami ktore byly we Lwowie. No i dzilę się z WamiProponują, abysmy koniecznie poszli do Teatru Opery.. Ja bym mógł.. Tylko jak w skórach? he he .. Może???!!No i jeszcze kilka miejsc... aby zwiedzić jakięś inne zakątki po drodze... chodzi o to, aby zobaczyć jak na prawde żyją sąsiedzi, gdyż Lwów jest miastem reprezentacyjnym tj.Kraków.Ładne są też góry ukraińskie... Ponoć Totalne pustkowie i odchlań... Ale raczej nie tym razem... Myśle, że pogadamy na spotkaniu o tym w Zamościu..... ---------------------------------------Hotel Lwów we Lwowie w centrum Lwowa w przeliczeniu za 25zł... Była koleżanka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ever Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 a ja mam pytanie czysto teoretyczne - czy celnicy moga sie czepiac, ze moja blacha zespojona jest z motocyklem tasma klejaca?:crossy: Jakis burak mi tablice powyginal lamiac plastik mocujacy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROSIU Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Mam takie pytanko czy dało by rade się dołączyć z wami do Zamościa - Hotel korona - chyba tam juz byłem :crossy: . dalej nie pojade bo mam paszport w Ambasadzie Rosji. Jesli nie macie nic przeciwko melduje sie w piatek o 17 na Statoil. PS moto juz dotarte , tak wiec damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riccardo Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Krukoni niestety nie jada, Karolina rozwalila sobie noge w sobote :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Krukoni niestety nie jada, Karolina rozwalila sobie noge w sobote :crossy:wiedziałem, ze w końcu coś wymyślisz żeby nie pojechać... :crossy: a taką "przyzwoita" przyzwoitkę miałem mieć w pokoju... :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Co trzeba zabrać na wyjazd na Ukrainę?- ważny paszport- dowód rejestracyjny z ważnymi badaniami technicznymi- ważną zielona kartę- ważne prawo jazdyŻadnych wiz nie trzeba? Na sam paszport przepuszczą? Pytam, bo w tamte strony za granice nigdy jeszcze sie nie udawałem. To taki Dziki Wschód dla mnie :crossy:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Mam takie pytanko czy dało by rade się dołączyć z wami do Zamościa - Hotel korona - chyba tam juz byłem :biggrin: . dalej nie pojade bo mam paszport w Ambasadzie Rosji. Jesli nie macie nic przeciwko melduje sie w piatek o 17 na Statoil.PS moto juz dotarte , tak wiec damy radeMOZE JAK NIE MASZ PASZPORTU TO RUSZYSZ Z NAMI NA CZECHY TAM WYSTARCZY DOWóD WYJAZD ROZKRęCA WOJTASIK JESLI NIE CZYTAłEś :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Wszystko wskazuje, że pojedziemy Beata, Michał i jaSprzęt jeździ jak by był z innej planety.Ale prędkość max. ze względu na napęd na koszto 90-100. I nie wiem Tomek czy nie należałobyzrobić grupy szybszej i wolniejszej a spotykać sięw miejscach wyrównania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi