Skocz do zawartości

Sierpniowy łykend we Lwowi.

Tomek Kulik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Giżycko melduje się!!

foty i filmik chciałem zmontować odpowiednio i dać każdemu... ale teraz zmieniam chatę... a poza tym kupa innych ogromnych rzeczy i stąd te opóźnienia...

Zrobię to na pewno!!!!! Postaram się jak najszybciej...

Postawię Wam ćwiartkę w ramach rekompensaty....

:cool:

Maniek! Maniuś...Maniutek...Maaaaaanieeeeeek!!!!!! Nonie gadaj nikt tak szybko nie zasypia :)

Brachu dawaj no te fotki bom juszsz fszystkie niemal uzbierał tylko nie od Giżycka :crossy: Śmigaj do Wafffki weź foty (bo nie sądzę żeby zmieściły się na mailika) trzaby się znowu jakoś spiknąć, nie?

Pozdro :banghead:

• 2 tygodnie później...

Witajcie Kochani....

U M&M's jest okey. Dziekuję..

Pragnę poinformować, że zacząłem montować filmik... choć ciężko z czasem...

Fajnie spotkać się z Wami przypadkowo na mieście:

ostatnio z Tomkiem bardzo często, bo aż kilka razy... to planowo, to przypadkowo....

wczoraj z Kashką i Młodym... to miło....

widziałem też raz przejeżdżającą SV-kę.

Myślę, że niedługo się spotkamy, pooglądamy, pogadamy, potańcujemy ......

Pozdrawiam wszystkich gorąco!!!!

Edytowane przez MaNIEK-MP

Witajcie Kochani....

U M&M's jest okey. Dziekuję..

Pragnę poinformować, że zacząłem montować filmik... choć ciężko z czasem...

Fajnie spotkać się z Wami przypadkowo na mieście:

ostatnio z Tomkiem bardzo często, bo aż kilka razy... to planowo, to przypadkowo....

wczoraj z Kashką i Młodym... to miło....

widziałem też raz przejeżdżającą SV-kę.

Myślę, że niedługo się spotkamy, pooglądamy, pogadamy, potańcujemy ......

Pozdrawiam wszystkich gorąco!!!!

Szczałeczka Kofane Oszołomy :notworthy:

Mało cosik ostatnio czasku ale wciąż pamiętam o obietnicach "Giżycka" więc staram się tę niesforną duszę kontrolować nieco, hihihi :buttrock: Spotkać się i pooglądać to musimy i nie ma co do tego żadnych wątpliwości bo jak nie Maniuś toooooo.....Ty juszsz fiesz ssso :bigrazz:

Ludziska plan jezd takowy (a właściwie to są ze dwa plany...chytre oszszyfiście):

1. jedziemy w piątek po robocie, zajeżdżamy na wieczorek i w "tango" (tylko tak żeby parkietu nie zarysować bo to Tango to strasznie brudny taniec :biggrin: ), bawimy się i oglądamy co popadnie :notworthy:(tylko bez świńskich pomysłufff...) W sobotę dochodzimy do się i wyjeżdżamy z gościnnego Białegostoku. No chyba, że ktosik będzie kciał i mógł zostać na sobotę wieczór...

2. jedziecie w sobotę i...powtórkaz tego co wyżej...

Wersję 1 wybrali jak do tej pory: Kamandir, Śmigło, eSVałeczka nasza z córą prawdopodobnie, Galardy cosik przebąkują, że może też ten wariant byłby git (Beti się troszkę pouszkadzała więc mają legutki problemik), jeśli komuś jeszcze ten wariant byłby pasowałby to byłoby git. Zdzwaniamy się wieczorkiem w czwartek (następny) i ustalamy gry plan.

A! Jeszczed jedno...nie żebym wypominał ale Maniek obiecał jakąś ćwiarteczkę postawić... :notworthy:

Pozdruuuffffki....

Witajcie

A ja myślałam, że tak szybko śmigam moją SV-eczką, że mnie zupełnie nie widać.

Widocznie byłam w mylnym błędzie...

Z niecierpliwością czekam na te tańce... i pogawędki...i oczywiście zdjęcia/filmy.

do zobaczenia

Joanna

Ależ Asieńko Ty smigasz baaaardzo szybko...tak szybko, że gubisz lusterka nawet :) musisz je wzmocnić nieco żeby wytrzymywały ten pęd powietrza...a widać Cię tylko dlatego, że jeździsz motorkiem o bardzo szybkim ale i widocznym kolorku...czerwoniutkim :notworthy: gdyby nie to to normalnie prawdziwa stealth :biggrin: A co do tańców i pogawędek....potańczymy, pogawędzimy, pooglądamy po...coś tam jeszcze...hihihi :notworthy:

To pa :notworthy:

Czolgiem misie kolorowe!

Jak widze wszyscy tu narzekaja na malo czasu i rzadkie wpadanie...na forum oczywiscie:)ja nie bede sie wybijal, tez zadeklaruje, ze nie wpadlem ostatnio i przechodze do konkretow:

Rozmawialem kilkukrotnie z Tomkiem o mozliwosci "zakonczenia" sezonu w Bialymstoku (chodzi z tego co zrozumialem bardziej o spedzenie czasu we wspolnym gronie w spokojnym miejscu, obejrzeniu wspominkowych zdjec i filmikow made by Gizycko:P niz o balowaniu po knajpach) i my z Adasiem jestesmy jak najbardziej za. Oferujemy idealne miejsce do wspominania i delektowania sie fotkami i filmami (projektor i sciana daja obraz w granicach 2x3 mtera), dwie duze sofy i sporo innego asortymentu siedzeniowego w studiu naszym:) Zarowno wersja 1 jak i 2 zapodane przez majora Smigla sa ok:)

Jesli warunki "polowe" (tzn. podzielenie sie sofami i materacami ) Wam odpowiadaja to nocleg w studiu tez wchodzi w gre, jesli nie to bede kombinowal jakis hotel gdzies za normalne pieniadze - chyba sie znajdzie w tym miescie... :buttrock:

Powinienem tez zalatwic garaz na sprzety pod samym studiem (jest na to duza szansa, chociaz wlasciciel jest ciezki do komunikacji z racji swoich 60 lat!)

Ogolnie to slaby jestem organizacyjnie(taka natura!) ale postaram sie ugoscic Was z nalezytymi Wam honorami:) Jakby co to czekam na telefon z jakimis decyzjami!

No nic... uciekam rozplatywac warkoczyki ze lba:)

Mnie się strasznie pokręciły plany na łykend za tydzień. Jednak jestem za wyjazdem w piątek po robocie, żeby wrócić do domu w sobotę wieczorem. Jednak z uwagi na napięty plan pracy w piatek wieczorem, jadę motocyklem na własną rękę. Przejazd samochodem zaoferowała Asia Esfałeczka, do której dosiądzie się Śmigło z helikopterowa mapą i małolaty.

Czyli jedziemy w piątek, balujemy, oglądamy, spimy w śpiworach na miejscu, sprzątamy po sobie, spadamy do Wawy.

Kto jest za?

kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKO

Uwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy:

• teoria: Mokotów-Służew
  • praktyka: Ursus

Gizycko melduje się również.

Pragnę zameldować, że film jest już gotowy, nawet został opublikowany na krótko w interku.

Jednakże myślę, że aby było ciekawiej, obejrzymy go wszyscy razem w sobotę. Zdjęcia również.

Z tego też względu nie oglądajmy go wcześniej.

Ever widział, z racji tego, że musiał dopasować ekran do ściany i format odtarzacza DVD.

Z motocyklowymi pozdrowieniami

MaNIEK-MP

:banghead:

Witajcie,

Moja propozycja na piątek jest następująca:

- proponuję spotkanie na Bemowie (gdzie mieszkam) w okolicy pętli Górczewska - np. MacDonald,

- dla tych którzy będą jeszcze zmotocylkowani jest możliwość pozostawiena pojazdu w moim garażu - w ślicznym czerwonym towarzystwie mojej eSVeczki, i zczoperowanego GS'a.

Ja bedę gotowa o 17.15.

Joanna / Asia Esfałeczka

/ przepraszam was, ale mój telefon odmówił współpracy i nie odbiera SMS'ów :buttrock: /

...Rozmawialem kilkukrotnie z Tomkiem o mozliwosci "zakonczenia" sezonu w Bialymstoku (chodzi z tego co zrozumialem bardziej o spedzenie czasu we wspolnym gronie w spokojnym miejscu, obejrzeniu wspominkowych zdjec i filmikow made by Gizycko:P niz o balowaniu po knajpach) i my z Adasiem jestesmy jak najbardziej za. Oferujemy idealne miejsce do wspominania i delektowania sie fotkami i filmami (projektor i sciana daja obraz w granicach 2x3 mtera), dwie duze sofy i sporo innego asortymentu siedzeniowego w studiu naszym:) Zarowno wersja 1 jak i 2 zapodane przez majora Smigla sa ok:)

Jesli warunki "polowe" (tzn. podzielenie sie sofami i materacami ) Wam odpowiadaja to nocleg w studiu tez wchodzi w gre, jesli nie to bede kombinowal jakis hotel gdzies za normalne pieniadze - chyba sie znajdzie w tym miescie... :P

Powinienem tez zalatwic garaz na sprzety pod samym studiem (jest na to duza szansa, chociaz wlasciciel jest ciezki do komunikacji z racji swoich 60 lat!)

Ogolnie to slaby jestem organizacyjnie(taka natura!) ale postaram sie ugoscic Was z nalezytymi Wam honorami:) Jakby co to czekam na telefon z jakimis decyzjami!

Plan jezd git i teraz tylko trza go dopieścić :clap:, miejsce do oglądania jeszcze lepsze, że nie wspomnę juszsz o...delektowaniu się...nie tylko fotkami :buttrock: zainteresowani wiedzą o co chodzi...na sofach damy sobie radę...ja jestem delikatny więc muszę spać z jakąś damą (równie dellikatną oszszyfiście :D ) a ponieważ juszsz się wmeldowałem do autka naszej Esfaueczki to....ale się wstydzę :biggrin:

Honory oszszyfiście muszą być...i będą...humory teszsz :P

Mnie się strasznie pokręciły plany na łykend za tydzień. Jednak jestem za wyjazdem w piątek po robocie, żeby wrócić do domu w sobotę wieczorem. Jednak z uwagi na napięty plan pracy w piatek wieczorem, jadę motocyklem na własną rękę. Przejazd samochodem zaoferowała Asia Esfałeczka, do której dosiądzie się Śmigło z helikopterowa mapą i małolaty.

Czyli jedziemy w piątek, balujemy, oglądamy, spimy w śpiworach na miejscu, sprzątamy po sobie, spadamy do Wawy.

Kto jest za?

A Ty się nie migaj miglancu jeden, sam nie ogarnę tych oszołomufff... :P

Pragnę zameldować, że film jest już gotowy, nawet został opublikowany na krótko w interku.

Jednakże myślę, że aby było ciekawiej, obejrzymy go wszyscy razem w sobotę. Zdjęcia również.

Z tego też względu nie oglądajmy go wcześniej.

Ever widział, z racji tego, że musiał dopasować ekran do ściany i format odtarzacza DVD.

I Ty też się nie migaj tylko melduj z nami w Białymstoku. No :D Bo jak nie.....

Witajcie,

Moja propozycja na piątek jest następująca:

- proponuję spotkanie na Bemowie (gdzie mieszkam) w okolicy pętli Górczewska - np. MacDonald,

- dla tych którzy będą jeszcze zmotocylkowani jest możliwość pozostawiena pojazdu w moim garażu - w ślicznym czerwonym towarzystwie mojej eSVeczki, i zczoperowanego GS'a.

Ja bedę gotowa o 17.15.

Joanna / Asia Esfałeczka

/ przepraszam was, ale mój telefon odmówił współpracy i nie odbiera SMS'ów :evil: /

Esfaueczko a jakie to Bemowo? Toż to Lelonki juszsz :flesje: Ja bendem na pefno. Możet byc i 17:15. Do reszty: weźcie psiwory ze sobom! Bo inaczej trza byndzie się jakoś dzielić okryciem...i razem spać...a to tak nie po bożemu :lalag: Znaczy się ja się dzielę...łożem z Esfaueczką, taki dobry jezdem :crossy: ale to co innego.

No, to do zrobaczenia

Maniek...tylko żebymy nie musieli znowu zdzierać naszych gardziołek (bo przydadzą się do czegoś innego) i wołać "...a gdzie Giżycko...?" ;)

Zrozumiano?

No.

Podsumowując:

- brać śpiwory i karimaty,

- szczoteczki i inne untensylia,

- spotykamy się w piątek w Białymstoku.

Kamandir Kulik.

P.S. Nie zapomnieć o logistyce... :buttrock:

kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKO

Uwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy:

• teoria: Mokotów-Służew
  • praktyka: Ursus

Podsumowując:

- brać śpiwory i karimaty,

- szczoteczki i inne untensylia,

- spotykamy się w piątek w Białymstoku.

Kamandir Kulik.

P.S. Nie zapomnieć o logistyce... :buttrock:

No tiaaa...logistyka bardzo faszszna...jak kto zdąży to niech się zoopatszy w Warszafffce a jak nie to cóż, zakupy w m. Białystok. Przecie tam tesz majom jakieś...książki czy insze poezje do czytania w jesienne zimne wieczory :biggrin:

Kamandir 3mam Cię za słowo.