Waldi Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 fajna traske mieliscie. Pobawili pozwiedzali ;) i szczesliwie dojechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Jeszcze jada i zwiedzaja ... a do domu 1500 kilosow ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Nikt więcej nie ma fot :) :biggrin: Staszek_s, Wojtasik, Swiruradom..., co jest z Wami :D :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 ... u mnie niejaka Katarzyna robiła foty, ale za cholerę nie mam pojęcia jak się je "ogólnie" udostępnia... Zatem w Kletnie...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Nikt więcej nie ma fot :D :icon_evil: Staszek_s, Wojtasik, Swiruradom..., co jest z Wami ;) :icon_mrgreen:...no dobra, dobra... zapodaje foty... niestety niewiele ich... i nie ma zadnej z piekielnych... a to z tego powodu... ze mi sie nie chcialo robic :P http://rapidshare.de/files/31041757/2006_0...jtasik.rar.html pozdr,w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Tiaaaa ... dobrze, że się nie spieszyłem, bo Wojtasik dopiero dzisiaj foty zapodał :icon_mrgreen: Melduję powrót grupy niemiecko-austriacko-chorwackiej w całości choć nie bez przygód. Agghia i Łysy serdeczne dzięki za pomoc w Wiedniu ;) Nie wiem co zrobilibyśmy bez Was. Że też chciało Wam się ze Słowacji dymać do Wiednia :icon_evil: .... :cool: Jeszcze raz wielki szacun jak wielkie stado byków. Jesteście kochani. P.S. Już nikt nigdy mnie nie namówi na wyprawę do Wiednia. Korki w Budapeszcie to małe miki przy korkach o 2-3 w nocy w Wiedniu :D Foty w Kletnie albo ... w "EKG Imprezy Staruszków i sympatyków" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi