dawlish Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Siem wszystkim, od niedawna dołączyłem do jak wspaniałej społeczności, z Lublina Lublina, dokładnie 10ta dzielnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Siem wszystkim, od niedawna dołączyłem do jak wspaniałej społeczności, z Lublina Lublina, dokładnie 10ta dzielnicaCzesc ;) Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobelcx70 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Cześć Dawlish LwG ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzela3396 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 czy ktoś wybiera się na zlot Garbatka Letnisko 12-14 wrześniaMam ochotę , ale nie bardzo wiem czy warto.Może ktoś był. Czekam na opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro777 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Lublin siemanko wszystkim 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobelcx70 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witaj Jaro :wink:,wreszcie ktoś tutaj zawitał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilona 91 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam :) Mam na imię ilona i mieszkam w województwie Lubelskim a konkretniej Opole Lubelskie. Pozdrawiamczy ktoś wybiera się na zlot Garbatka Letnisko 12-14 wrześniaMam ochotę , ale nie bardzo wiem czy warto.Może ktoś był. Czekam na opinieWitajByłeś na zlocie? Mały kameralny, ale ma swój klimat. Bywam tam co roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoodent1 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 W tym roku ja nie byłem ale też bywam czesto :-D Fajna ekipa swojski klimat.Polecam Cytuj http://www.youtube.com/user/stoodent1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrMSC Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Cześć Ilonko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilona 91 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Cześć Ilonko.Witaj Piotrze :p? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrMSC Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Kiedy mnie zaprosisz na bardzo dobre lody do Opola u babci w starym domku?? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilona 91 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 A więc znasz opole :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donpedro72 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) Witam. Jestem Piotr, 44 lata. Moje miasto to Chełm - miasto PKWN. :icon_biggrin: Edytowane 4 Lutego 2016 przez donpedro72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilona 91 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Witaj :) Wysłane z mojego Kruger Matz LIVE3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobelcx70 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Witaj Piotr wreszcie ktos z Chelma na tym forum Przepraszam.Ilona i Ciebie pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi