skobelcx70 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Hej Stoodent 1 żyjesz?Jak tam chopy,wybieracie się do Garwolina?Ja mam 7mego dzień a 8mego na noc do roboty ala może się zamienię z kolegą to w sobotę przyjadę ale nie na moto[chyba,że będzie baaardzo dobra pogoda]Muszę sprawić sobie jakiegoś krosowego rumaka bo chopper raczej się nie nadaje na zimowe wypady.Kumpel jedzie 8mego w gości niedaleko Garwolina to miał bym transport.Jak by co to jak mogę Was znależć bo będę sam a nie mam znajomych motocyklistów[to znaczy nie takich wariatów jak Ja] :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoodent1 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) Tak jedziemy w sobotę ;)Tyle że w nocy, no nad ranem wracamy pewnie,stare urazy niektórym za bardzo w zimie doskwierają :/ PS nawet parę bab się wybiera :D Edytowane 1 Lutego 2014 przez stoodent1 Cytuj http://www.youtube.com/user/stoodent1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobelcx70 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Tak jedziemy w sobotę ;)Tyle że w nocy, no nad ranem wracamy pewnie,stare urazy niektórym za bardzo w zimie doskwierają :/ PS nawet parę bab się wybiera :DHej stoodent1 sorry ale będę z wami tylko duchem.Niestety ale mój kumpel jest chory i nie może mnie podmienić w robocie.Jak mógłbyś to wrzuć kilka fotek ze zlotu[dzięki z góry]PS Bawcie się dobrze :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobelcx70 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Żyje ktoś w lubelskim czy wszyscy wyjechali?Dzisiaj nakręcone 200km,pogoda super ale maszyna szwankuje-odpalałem na popych po100km [tchu nie mogę złapać] :icon_eek: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf_88 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Żyje ktoś w lubelskim czy wszyscy wyjechali?Dzisiaj nakręcone 200km,pogoda super ale maszyna szwankuje-odpalałem na popych po100km [tchu nie mogę złapać] :icon_eek: :D Ja powoli przygotowuję maszynę do sezonu, czekam na nowy akumulator. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobelcx70 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Cześć Wolf.Po długim myśleniu doszedłem do wniosku,że muszę wymienić akumulator.Niestety ale stara beteria nawet po odnowieniu nie trzyma prądu ipójdzie w stan spoczynku.Sezon zbliża się wielkimi krokami[dla mnie już się zaaczął]więc szykujmy nasze maszyny i w drogę,może spotkamy się w trasie lub na jakimś zlocie.W Komarówce będę na 100 volt :crossy: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf_88 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Cześć Wolf.Po długim myśleniu doszedłem do wniosku,że muszę wymienić akumulator.Niestety ale stara beteria nawet po odnowieniu nie trzyma prądu ipójdzie w stan spoczynku.Sezon zbliża się wielkimi krokami[dla mnie już się zaaczął]więc szykujmy nasze maszyny i w drogę,może spotkamy się w trasie lub na jakimś zlocie.W Komarówce będę na 100 volt :crossy: :icon_biggrin:Dziś przyszedł akumulator i olej. W sobotę pewnie będzie pierwsze odpalenie ;-) Oczywiście do zobaczenia! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoodent1 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 (edytowane) Hej stoodent1 sorry ale będę z wami tylko duchem.Niestety ale mój kumpel jest chory i nie może mnie podmienić w robocie.Jak mógłbyś to wrzuć kilka fotek ze zlotu[dzięki z góry]PS Bawcie się dobrze :sad:Hej stoodent1 sorry ale będę z wami tylko duchem.Niestety ale mój kumpel jest chory i nie może mnie podmienić w robocie.Jak mógłbyś to wrzuć kilka fotek ze zlotu[dzięki z góry]PS Bawcie się dobrze :sad:Trudno się mówi ale okazji na spotkanie nie będzie brakowało.Zlot udany jazda czołgiem zajebista. Dobre koncerty smaczny świniak.Jak ktoś bywał na V-Boyen to zna zapewne Zwierzaka gość z moich rejonów, tym razem wędził pęto i dupe przy wydechu XTZ :lol:Najlepsi byli Litwini na Ruskach.No i Madziar na starym enduro.Polecam dobre zloty robią ;)Błota było na maxa ale nikt się tym nie przejmował. PS w podpisie masz link do mojego kanału YT, wrzucilem jazdę czołgiem. Edytowane 25 Lutego 2014 przez stoodent1 Cytuj http://www.youtube.com/user/stoodent1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobelcx70 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Trudno się mówi ale okazji na spotkanie nie będzie brakowało.Zlot udany jazda czołgiem zajebista. Dobre koncerty smaczny świniak.Jak ktoś bywał na V-Boyen to zna zapewne Zwierzaka gość z moich rejonów, tym razem wędził pęto i dupe przy wydechu XTZ :lol:Najlepsi byli Litwini na Ruskach.No i Madziar na starym enduro.Polecam dobre zloty robią ;)Błota było na maxa ale nikt się tym nie przejmował. PS w podpisie masz link do mojego kanału YT, wrzucilem jazdę czołgiem.Dzięki Stoodent za odpowiedż.Jazda tankiem fajna ale i ten samochodzik długo się nie poddawał.Szkoda,że mnie tam nie było :sad: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobelcx70 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Hellooo czy w lubelskim nie ma nikogo do pogadania.Myślę,żewszyscy śmigają i nikt nie ma czasu na pogaduszki.Rozwińmy trochę nasze forum bo całkiem umrze śmiercią naturalną :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 [...]całkiem umrze śmiercią naturalną :icon_question:...to chyba juz nastapilo :rolleyes: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf_88 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 (edytowane) Już jest wiosna, więc może więcej osób będzie zaglądać celem wspólnym wypadów ;-) Edytowane 31 Marca 2014 przez Wolf_88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalm83 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Witam wszystkich.Mam na imię Michał mieszkam w okolicach Dęblina.Pod koniec zeszłego sezonu kupiłem Suzuki GSX750FPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf_88 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Witam wszystkich.Mam na imię Michał mieszkam w okolicach Dęblina.Pod koniec zeszłego sezonu kupiłem Suzuki GSX750FPozdrawiam Witam i do zobaczenia na trasie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobelcx70 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Witaj Michale ;) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi