Dziesio Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam. W Krasnymstawie często bywam. Pozdrawiam!LWG ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilona_Vir Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam wszystkich fanów dwóch kółek. Świdnik się kłania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobelcx70 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam wszystkich fanów dwóch kółek. Świdnik się kłania :)Witaj Ilona po raz drugi i szykuj swoją Virkę na rozpoczęcie sezonu [zima będzie długa :sad:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilona_Vir Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witaj Ilona po raz drugi i szykuj swoją Virkę na rozpoczęcie sezonu [zima będzie długa :sad:] Bardziej niż na zimie koncentruję się na jutrzejszym dniu...grudzień 7 stopni ciepła (wręcz tropiki jak na tę porę roku), tak więc mam zamiar wybrać się na mała przejażdżkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobelcx70 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Bardziej niż na zimie koncentruję się na jutrzejszym dniu...grudzień 7 stopni ciepła (wręcz tropiki jak na tę porę roku), tak więc mam zamiar wybrać się na mała przejażdżkę :)No to super i oby pogoda dopisała.Ja kilka dni temu jeżdziłem i trzeba uważać bo szosa ma zdradliwą nawierzchnię :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziesio Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 dokładnie macie racje, wyjechałem przedwczoraj przepalić moją "Niunie" to nie tyle ze jest zimno co ślisko, trzeba rozważnie operować manetką zeby nie było zaskoczenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobelcx70 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witaj MrsMarthy widzę,że tutaj zajrzałaś to mam pytanie czy wiesz coś na temat zlotów w2014r?A może jeszcze na to za wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Witaj MrsMarthy widzę,że tutaj zajrzałaś to mam pytanie czy wiesz coś na temat zlotów w2014r?A może jeszcze na to za wcześnie. Jako, że dopiero styczeń, mogę powiedzieć, że zloty są. Ale co i kiedy to nie wiem. Poza tym nie ma mnie w Polsce, a moto sprzedany, więc już nie siedzę tak intensywnie w temacie zlotowym. Mam kilka swoich punktów, które tak czy inaczej odwiedzę w tym roku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobelcx70 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Jako, że dopiero styczeń, mogę powiedzieć, że zloty są. Ale co i kiedy to nie wiem. Poza tym nie ma mnie w Polsce, a moto sprzedany, więc już nie siedzę tak intensywnie w temacie zlotowym. Mam kilka swoich punktów, które tak czy inaczej odwiedzę w tym roku;) Dzięki bardzo za odpowiedż.Jak czytałem poprzednie posty to myślałem,że Ty wiesz najwięcej na temat imprez zlotowych.Powodzenia za gramanicą :lalag: .Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoodent1 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Najbliższy w Garwolinie ;) niby nie lubelskie ale ekipa ok.7-9 Luty w programie m.in. jazda T34 :D Cytuj http://www.youtube.com/user/stoodent1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobelcx70 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Najbliższy w Garwolinie ;) niby nie lubelskie ale ekipa ok.7-9 Luty w programie m.in. jazda T34 :DWitaj Stoooodent 1 o cholercia to zlot dla czołgistów czy motórzystów?Szkoda,że mam łysą oponkę z przodu w mojej kawie,może dopnę jakiś kosz i będą 3 koła to jakoś bym dojechał :biggrin:.Garwolin nie jest tak daleko,jak byn nie było to w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoodent1 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 (edytowane) skobelcx70 siemka ;) My z Puław (Grupa Zbuntowanych Pedałów Znad Wisły) planujemy motorkami polecieć chyba że warunki będą BAARDZO niekorzystne to pakujemy się w busa (wiem poprzewracało się w du%^ch).Czasem nie ważne jak nie ważne czym byle w dobrym towarzystwie się spotkać, pośmiać, pobawić, czasem zbydlić (zbydlić traktować jako częściej niż czasem...) :D -->klik info o zlocie<-- Edytowane 14 Stycznia 2014 przez stoodent1 Cytuj http://www.youtube.com/user/stoodent1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobelcx70 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Jestem z wami,narazie duchem,jek załatwię wolne to się odezwę [oczywiście nie dziń przed zlotem ]i będę.Już szykuję moto i oby pogoda dopisała a jak nie dopisze to przyśmigam na nartach-biegówkach :ph34r: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Jak najbardziej polecam wszystkie GRYFowe imprezy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ripem Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Krasnystaw się wita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi