michal15qaz Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 czym wpadniesz na majówkę ?? dawaj motorem . niech zjedzie się parę osób z forum .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Na majówkę ustawiamy się w TYM TEMACIE :bigrazz: Tutaj się witamy i przedstawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal15qaz Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 w tamtym temacie jest zlot nad zalewem a mi chodzi o majówkę w Zawieprzycach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 w tamtym temacie jest zlot nad zalewem a mi chodzi o majówkę w Zawieprzycach A to sorki, no ale to załóż nowy temat żeby tutaj nie offtopować ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 [...]Zapraszam na Majówkę odbędzie się ona z początkiem Maja .[...] ...to majowki organizuje sie w maju? :icon_mrgreen: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal15qaz Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 napisze na zlotach . muszę poszukać programu uroczystości ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4lbercik Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Powitać motorniczych z Lublina i okolic ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 siemanko, dawno tu nie zaglądałem, ale nowe moto kupione więc na mieście się mijać będziemy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio_ Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Hej, witam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Witam wszystkich witajacych sie :icon_biggrin: Piszcie i udzielajcie sie na forum :flesje: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.smoku. Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 witam i pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 witam i pozdrawiam :) :lalag: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sibikkk Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Witam witam wszystkich z pięknej krainy Roztocza :cool: Byłem szczęsliwym posiadaczem cebry f3 , a aktualnie w poszukiwaniu cbr 929 - ale ciężko z tym żeby coś konkretnego upolować i póki co to sobie po Polsce jeżdze i oglądam coraz to zadziwiające wynalazki :crossy: :D ale mam nadzieje że do końca czerwca coś upoluje bo nie wytrzymam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volki Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Witam szanowne grono maniaków dwóch kółek... Do zobaczenia na drodze oraz licznych zlotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majorka Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Witam robaczki:) Zapraszam na zlot do komarówki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi